BMW 320i e36
Collapse
X
-
Re: BMW 320i e36
Na drugoj slici, da nije u pitanju Leskovac pomislio bih da je Minhen
Odlican izbor, prava motorizacija za tu karoseriju, nema BMW-a bez rednog sestakaImam samo jednu malu primedbu, sta cu kad sam partibrejker
Vidi sa nekog auto-otpada da nabavis one "M style" zadnje stopke, u crveno-beloj kombinaciji, neverovatno koliko ulepsaju ceo auto. Pricam iz licnog iskustva sa bivsim autom. Samo ces uz to morati da promenis i sijalice za migavac, tj. da umesto belih "nabodes" zute. Sve u svemu malo ulaganje koje vredi, tim pre sto ove sadasnje stopke (koje su koliko vidim citave) mozes da zamenis na otpadu i doplatis neku sicu.
Eh da, mogao bi i da skines ovu "kuglu" sa rucice menjaca
Nemoj mi zameriti na primedbama kolega, dobronamerne su. Uzivaj u novom prevozu i pamet u glavu, a nogu na pedalu
Pozz iz "komiluka"!
Comment
-
-
Comment
-
-
Ja ovo tek sad vidim, svaka cast na autu i u zdravlje da te sluzi,ocekivao sam da ces posle kockice preci na E36 ali sam isto i ocekivao bar 2.5 posto znam da volis malo da se zezas poprecke
Ovako ces opet morati pun gas ko i do sad
Comment
-
-
Jbg i ja bi 2.5 ali nema se... zavrsava i ovaj poso
uskoro ce i e30 335 pa ce da dopuni sta ne moze ovaj
i jos dve
BMW Fan Club Srbija
Comment
-
-
Nisam bas obozavalac bmw (zadnja vuca - licna averzija) ali volim kad vidim kulturno sredjene primerke a tvoj je jedan od njihCuvaj ga i potrudi se da ga ostavis u sl. izdanju .Fotke su takodje
Pozz MikiSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
Comment