Crni Stilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ICECUBE
    CBC Član
    • 06.10.2007
    • 47
    • Beograd

Crni Stilo

"Macchina" iz naslova, kod mene je dva meseca, odradjen veliki servis komplet kvacilo i nove patosnice iz AP-a orginal za Stila
    Prezadovoljan sam, da kucnem u tastaturu.
    Presao oko 130 000 km (nadam se).
    Crna metalik, i extra izgleda na suncu, ponekad povuce na sivo.
    Imao par ogrebotina odmah, a i da nije vec me neko sabio po vratima ivicom svojih, pa po braniku... (parking B Brdo)
    U planu neke felne, najvise bi voleo ove... jel ih rade u 15" (naravno skroz crne, samo ivica polirana)
    Hocu da ga zatamnim skroz, i da pocupam kasetofon(koji su ga moj 2003 god ugradjivali)
    Eto toliko vidimo se na nekom skupu.

• alfa&omega
    CBC Član
    • 21.06.2008
    • 92

Re: Crni Stilo

Sta ce ti 15"? Izgledao bi ti smesno sa tim precnikom, najmanje sto mozes da mu priredis su 16". Mislim sa su ov kao na slici jedino radjene za Punto u 15" precniku. Imas li CD changer u pretincu za rukavice? Obicno ga stave u verzijama sa kasetasom...

Comment

• Danilo
      CBC Senator XXL
      • 02.10.2004
      • 908
      • Beograd, Dorcol

Kakve 15`, Stilo i na 17' izgleda kao u papucama ako nije spusten...
      www.blindmanmotorsport.com

Comment

• ICECUBE
        CBC Član
        • 06.10.2007
        • 47
        • Beograd

Originally posted by alfa&omega
        Sta ce ti 15"? Izgledao bi ti smesno sa tim precnikom, najmanje sto mozes da mu priredis su 16". Mislim sa su ov kao na slici jedino radjene za Punto u 15" precniku. Imas li CD changer u pretincu za rukavice? Obicno ga stave u verzijama sa kasetasom...
        Ma znam, onda cu se radije strpiti pa kupiti ko covek 16ke.Hteo sam samo na ove gume neke felne al to mi je onda bacanje para...
        Ovako otprilike izgleda 15 felna na mojim gumama, samo sam ubacio u precinik ratkapne sliku alu felne, nije lose al ima dosta praznog prostora

Nema changer, a nasao sam za 80 eur sto je po meni mnogo, pored zivog XCARLINKA. A taj isti lik trazi za fabricki al sa CD-om 150eura, strasno gde ce mu dusa.
        Za sad radi FM transmiter, dok ne padne neki 2DIN

Comment

• alfa&omega
          CBC Član
          • 21.06.2008
          • 92

Pa i nije puno za taj CD changer, ali za ceo 150 eura - brateee... Resi se tog FM transmitera, ima ga moj drugar u autu, tesko njesra. A, Stilo ti je kao lutkica, taj motor je extra za njegovu karoseriju

Comment

• ICECUBE
            CBC Član
            • 06.10.2007
            • 47
            • Beograd

Originally posted by alfa&omega
            Pa i nije puno za taj CD changer, ali za ceo 150 eura - brateee... Resi se tog FM transmitera, ima ga moj drugar u autu, tesko njesra. A, Stilo ti je kao lutkica, taj motor je extra za njegovu karoseriju
            Stvarno je lose resenje, krci, pucka, probao sam sve moguce frekvencije, al nije cist zvuk.
            Hvala za ovo lutkica, da vidis nece ni da trosi mnogo ne prelazi 5.5 kombinovane.
            Ne kapiram kako 1310kg i 115 ks.Kad sam vozio Nissan GTI 10-14, kako god vozio sipas crvenu i gledas kako kazaljka od goriva propada.
            Nisam bio ljubitelj Fiata, al sam promenio misljenje zbog Stila

Comment

Working...
            X