Renault Megane 1.6 16valve Cabrio 'o2
Collapse
X
-
Re: Renault Megane 1.6 16valve Cabrio 'o2
Posto nije radjen servis kad je uvezen menjao sam pored svih kaiseva,rolera,spanera i vodenu pumpu , sa rukama me je izaslo negde oko 300eura! I sem bobine koja je crkla pred veliki servis , za 16-17k nisam imao nikakva druga ulaganja(ne racunam gume i potrosni materijal).
Comment
-
-
To za bobine ne treba da te cudi, to je problem kod vecine Renoa. A taj 1.6 16v motor je bez greske - mnogo lepo ide i dobro vuce za svojih 110 konja. Kod mene je doduse automatski menjac, ali isto milina za voznjuMesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!
Comment
-
-
Motor je za tu karoseriju (1250kg) solidan ,ali mislim da je 2.0 16v idealan, pretopstavljam da manje trosi, mada ni kod mene nije strasno grad 9-9.5 otvoreno pri 120km/h 5.5l , 150 km/h l6.5-7(mereno NS-BG, spusten krov) Inace kakva je automatika kod tebe , kako se pokazala (potrosnja,da li ima trzanja..)
Comment
-
-
Pa znas kako, prosecna potrosnja mi je nekih 7.5 litara.... Kad prebacim na trenutnu potrosnju, bord nekad pokaze i 20 litara da trosi, ali to je na sekundu-2
Ali iskreno, nije potrosac neki drastican, moze se podneti...
Sa automatikom sam zadovoljan... 4 brzine ima, sa mogucnoscu prebacivanja na sport i winter mode.... Ide lepo, kada prebacuje ponekad se oseca malo trzaj, ali gotovo zanemarljivo... Ja sam prezadovoljan
A za taj 2.0 16v sam cuo svasta - negde kazu da ubacuju onaj IDE motor, koji se nije proslavio... Jako osetljiv na gorivo, a kakva je ovde situacija sa gorivom...Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!
Comment
-
Comment