Da se i ja malo reklamiram
Collapse
X
-
Re: Da se i ja malo reklamiram
Slika jos vise ali bi bilo ipak lepo da dobijemo malo vise detalja jer smo ljubitelji sitnica i tako to
U svako slucaju welcome aboard!I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
-
-
@RedboX: Hvala na dobrodošlici
Aj pokušam da kažem malo više detalja, a da ne zvuči ko prepisana specifikacija:
Model: TE PRO, od zanimljivih stvari pored brda vazdušnih jastuka, ima DSC, dnevna svetla (vrlo korisno), grejanje retrovizora i naravno najbitnije audio komande na volanu
Motor: 1.3, 86 konjića
Potrošnja: Kako god da računam sa našim gorivom tu je negde malo ispod 7,5, mada oni kažu 6,9 a i nemaju NIS
Najveća brzina: Ja isprobala nešto malo više od 160 i lepo ide, ne muči se, ne dere se, čak se i ne primeti
Gume: 185/55/15 na alufelnama
Čim nadjem slike i iz drugih uglova, kačim ih
Comment
-
-
Iako neki misle da si prvi zenski clan, moram ih razocarati. Osoba koja je prva platila clanarinu i dobila clansku kartu je zensko, ali vise nije u mogucnosti da se druzi sa nama. Back on topic
Dobrodosla! Vidim da je auto najverovatnije uzet u GrandM, posto su NS probne table. Koliko si dugo cekala da stigne? Ako se dobro secam narucivale su se jos na Beogradskom sajmu automobila.
P.S. Svidja mi se slika sa dve gospodjice, odozgo, al mi se nikako ne svidja sto im zadnji stop iz ovog ugla lici na onaj kod 206
Comment
-
-
@Vocko
Sorry malo kasnim sa čitanjem i odgovaranjem. Jeste iz GrandM-a, imali su ovaj jedan u ovoj boji na putu za NS pa je rok isporuke bio 10-tak dana, a nije mi se zbog boje čekalo. A i sad mi se više sviđa ova boja, nema ih mnogo. Rezervisala sam ga nešto pre sajma i preuzela 7. ili 8. aprila. Inače su se čekale do avgusta, bar su mi tako rekli u profilu u BG.
Evo i nekih bukvalno slatkih slika
Comment
-
Comment