Citroen Saxo 1.6 8v
Collapse
X
-
Re: Citroen Saxo 1.6 8v
Pozdrav kolega dobrodosao
e pa da ovo vreme se malo unormali makar jos koji dan pa da se upoznamo
dosta VTS-ova sam vidjao po gradu (ns) mada nisam se jos upoznao ni sa jednim vlasnikom
nadam se da ces biti zadovoljan sa svojom masinom ako treba neka pomoc vici tu smoVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
-
-
Sirimo se kao tumor ovim forumomU jednom trenutku pretvoricemo se u jednu veliku, crnu rupu i kompletnog cemo ga progutati. Vec vidim svarglicev naziv saxonball
@starche
Okaci jos koju fotku, nemoj k'o ja par nedelja sa jednom. Cestitam na kupovini! Nadam se da ce te sluziti vise, nego ti njega. Meni ce cini da ja sa svojim nalazim polako zajednicki jezik, ali da ga ne ureknemwww.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Comment
-
-
Svidja mi se oprema, sto je patosiran, a sve ostalo izgleda u fabrickom stanju i naravno cena.Takodje mi je prosto neverovatna ta kilometraza, ali dobro ako je stvarno prava, onda imas redak primerak. Recimo obojca smo isto godiste, a ja sam presao 150 hiljada km.
U svakom slucaju mnogo bezbriznih kilometara ti zelim i puno osmeha na licu.
@saxo 2001- sta bre tvoj najlepsi, kad znamo da je moj! Ups nije najlepsi, vec najbrzi!
Comment
-
-
Hvala svima na dobrodoslici
16v oznaka ostaje jer ne znam sta je ispod, da l' je rupica ili je samo nalepljeno, nemam trenutno para da trosim za limara za takve stvari.. mozda nekad to i dodje na redA mozda i ubacim 16v motor, cisto da nemam cimanja oko skidanja bedzeva
Slicica imam jos par ali sve su spolja i na istom mestu, sad je jos i naislo lose vreme pa ne mogu da ga teram na izlet i fotosesnBice slika sigurno jos, polako
Anegdota prva: nesto mi guma ispusta, polako pada pritisak i oteram kod vulkanizera i lik ne moze nijednu dizalicu da podvuce pod njega kol'ko je spustenprobao je sa par komada, te ovakvih te onakvih, do kraja sam ja izvadio svoju iz gepeka i nekako smo ga digli
Losa strana je sto mi je tesko da nadjem parking, tamo gde najvise boravim su sve visoke bankine ili ima par parking mesta u ravni sa drumom ali su uglavnom zauzeta
Kilometraza je sigurno prava, auto je prosle godine uvezao majstor sebi i kumu sa namerom da ga doteruju ali posvadjali su se ubrzo i parkirali u dvoriste i ostaviliPo nasim putevima je presao 1700km, ja kad sam dosao da ga vidim stoji jadnik prasnjav u cosku dvorista/radionice, neko lisce napadalo po njemu, kraj njega Touareg i nova BMW petica na nemackim tablama.. Do njega sam dosao tako sto sam sa svojim majstorom isao u Sabac da vidim Alenov VTS (na forumu poznatiji kao alenas) i razocarao se jako (na slikama super a uzivo se vidi da je bas izvozen, soferka pukla, 2 dizne ne valjaju.. i trazi 4000) i u povratku pitam ja majstora zna li on nekog da prodaje.. i tu se on seti ovog lika, kao zna da ga je imao al' ga nije vozio i da je prodavao ali da mu stoji jer nema vremena da se cima oko njega, krupnije stvari valja.. bla bla.. i stvarno tako i ispalo, lik spustio cenu da isplati kuma sto pre a auto odlican
No, kako je krenulo, eto i mene uskoro na 150kPre ovoga vozio sam Bravu (sa tng) i obicno sam na kracim relacijama pesacio (ne trosim gorivo a malo aktivnosti nije na odmet).. sad jedva cekam da sednem i provozam saksiju, makar i 200m
Dok ima para za gorivo bice dobro, kad se istrosim pascu u depresiju
Da vas pitam sve djuture: gde nabavljate sitnice za styling? (zadnje farove, spojlere, pragove..) Sad su mi prvo na redu celicne felne i zimske gume ali doci ce kad tad i vreme da nesto sitno promenim na njemu spolja
I, kako se skida ona plastika na zadnjem sedistu ispod koje stoje zvucnici? Fora je sto ne znam ni da li imam zadnje zvucnike ili imam ali nisu prikljuceni a plastika stoji cvrsto kao da ne moze da se skine (a u user manualu stoji kao nacrtano kako se skida al' ne funkcionise to kod mene)
Glupa pitanja ali od neceg moram krenuti
SaxoNSballTako ce se zvati istureno odeljenje foruma za NS
Comment
-
-
plastika se skida lako nije nigde zasrafljena koliko se secam
stoji samo na kopcama probaj dole gde je pojas da odvajas polako plastiku
moraces sediste da oboris
SaxoNSballja sam za
moracemo da se podelimo vts mafiju na bg i ns ako se shonsy i skijash slazu ipak je to njihova ideaVTS
Comment
-
-
@starche - poslacu ti pp, proveri postu.
@svarglic - eto taman da imamo u buducnosti dosta adrenalina na relaciji NS-BG!Malo mafia u Novi Sad, malo saxoNSball u BG.
Sorry na offu: daj vidi za moj dzek iz alternatora i za onaj dyno, sta si se stiso?!
Comment
-
-
Stiglo mi obavestenje o odgovoru i videh da je skijash nesto napisao a sad te poruke nema.. No, zapamtio sam veci deo pa evo i odgovora:
- nije valjda da postoje samo fabricka i providna stop svetla?valjda ima jos nesto, htedoh da izvidim situaciju pa da menjam ako mi se sta svidi
- u vezi spojlera nisam mislio nista krupno i radikalno, vazi isto kao za stop svetla - ako ima sta lepo razmislio bih da uzmem, probam, ako ne lezi vratim fabricki...
- one crne lajsne po vratima i onu plastiku u boji karoserije ispod cu verovatno morati uzeti, na parkingu me izudarase po tim lajsnama, imam crvenih i srebrnih tragova (kad seljaci otvaraju vrata i ne paze nimalo na moj novi autic), a ona plastika dole je dobra ali samo je pitanje vremena kad ce je neko polomiti, vulkanizer, majstor, ja pri nepropisnom parkiranju po ivicnjacima..
(salim se za ovo poslednje ali cesto parkiram po livadama i kraj puta i uz samo male neravnine eto realne opasnosti da zalomim to)
Ujedno sam se nadao da cu na istom mestu moci naci i eventualno prednji branik i slicne zanimacije jer je zaista samo pitanje vremena kad cu pomisliti da mogu preko bankine a kad ono medjutim
Autic sam po sebi, fabricki, izgleda lepo, ne samo moj nego svi, ne bi' ja tu mnogo menj'o al' cisto da se unapred raspitam, kad zatreba da ne razbijam glavu vec da znam gde da trazim
@svaglic - mislimo li mi na isto? Ta plastika sto prekriva zvucnike je mala, tek nesto veca od samih zvucnika (kao ona u vratima), pogledacu bas al' ne vidim sta cu naci dole gde je pojas, pogotovo ako i sediste oborim.. tako mogu skinuti celu plastiku sa stranemada, mozda jedino tako i moze.. odoh da ceprkam
Comment
-
-
Jasno, sta znas koliki sam seljak i sta hocu od auta da napravim
Al' nisam, i ovako sam zadovoljan izgledom, mozda bih samo malo eksperimentisao
Ovaj mi se recimo svidjaUpadljiva je boja, lepe felne, efektna nalepnica.. posebno su mi kul ove gumene zavesice/blatobrancici sa natpisom Saxo
To cak i moze da se naruci za reda 20e ali ne salju u Srbiju (gle cuda
)
Comment
-
-
pa to sam ja i rekao mora ceo tapacirung da se skine ne mozes samo taj mali deo oko zvucnika
samo stavi angel eyes i nediraj nista sve ostalo ce biti suvisno
uostalom videces moj auto pa reci dal ti se svidja, meni se neke stvari ne svidjaju na mom autu
@shonsy
ma ja sam uvek za druzenje to je najmanji problem
moracu sa starche-om da se dogovorim da pravimo neke nalepnice ali prvo da se upoznamo
pe cemo ondak da se damo u aktiviranje saxoNSball
zamisli 5-6 saxomana kako se vijaju po ulicama Beograda i po miseluku u Novom Sadu....VTS
Comment
-
Comment