Citroen Saxo 1.6 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starche
    CBC Član
    • 30.09.2009
    • 19
    • Novi Sad

Citroen Saxo 1.6 8v

Jos jedan saksonja
    2002. godiste, presao 82000 (sigurno bez vracanja), 72kW/98KS, klima.. placen 3500e (neregistrovan)
    Bazna stanica mu je Novi Sad ali do proleca ce ga biti svuda po Vojvodini Zasad se svarglic javio, ako ima jos Novosadjana sa saksonjama javljajte se

Evo i par slicica:

• svarglic
    CBC Senator XXL
    • 30.10.2007
    • 396
    • Novi Sad
    • golf 4 TDI

Re: Citroen Saxo 1.6 8v

Pozdrav kolega dobrodosao
    e pa da ovo vreme se malo unormali makar jos koji dan pa da se upoznamo
    dosta VTS-ova sam vidjao po gradu (ns) mada nisam se jos upoznao ni sa jednim vlasnikom
    nadam se da ces biti zadovoljan sa svojom masinom ako treba neka pomoc vici tu smo
    VTS
    Originally posted by QV lale
    Jos jedan....
    Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
    where real Saxomans live...

Comment

• VR6
      CBC Senator XXL
      • 31.10.2004
      • 512
      • Sarajevo

Fin saksonja

Samo skini tu 16v oznaku

Comment

• SchoneNK
        CBC Senator XXL
        • 17.04.2006
        • 564
        • Beograd
        • Honda Accord CL7

Sirimo se kao tumor ovim forumom U jednom trenutku pretvoricemo se u jednu veliku, crnu rupu i kompletnog cemo ga progutati. Vec vidim svarglicev naziv saxonball

@starche

Okaci jos koju fotku, nemoj k'o ja par nedelja sa jednom. Cestitam na kupovini! Nadam se da ce te sluziti vise, nego ti njega. Meni ce cini da ja sa svojim nalazim polako zajednicki jezik, ali da ga ne ureknem
        www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• andrea2005
          CBC Veteran
          • 24.09.2009
          • 136
          • Novi Beograd

Dobro vece kolega.Cestitam na kupovini.Lep saxonja,a i lepa je boja.

Comment

• saxo 2001
            CBC Početnik
            • 10.10.2009
            • 3
            • Beograd

cao, i ja se pridruzujem cestitkama.......nek je uzdravlje.....
            lep je al nije bas tako lep kao moj... xa xa

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

Svidja mi se oprema, sto je patosiran, a sve ostalo izgleda u fabrickom stanju i naravno cena. Takodje mi je prosto neverovatna ta kilometraza, ali dobro ako je stvarno prava, onda imas redak primerak. Recimo obojca smo isto godiste, a ja sam presao 150 hiljada km.
              U svakom slucaju mnogo bezbriznih kilometara ti zelim i puno osmeha na licu.

@saxo 2001- sta bre tvoj najlepsi, kad znamo da je moj! Ups nije najlepsi, vec najbrzi!

Comment

• starche
                CBC Član
                • 30.09.2009
                • 19
                • Novi Sad

Hvala svima na dobrodoslici

16v oznaka ostaje jer ne znam sta je ispod, da l' je rupica ili je samo nalepljeno, nemam trenutno para da trosim za limara za takve stvari.. mozda nekad to i dodje na red A mozda i ubacim 16v motor, cisto da nemam cimanja oko skidanja bedzeva

Slicica imam jos par ali sve su spolja i na istom mestu, sad je jos i naislo lose vreme pa ne mogu da ga teram na izlet i fotosesn Bice slika sigurno jos, polako

Anegdota prva: nesto mi guma ispusta, polako pada pritisak i oteram kod vulkanizera i lik ne moze nijednu dizalicu da podvuce pod njega kol'ko je spusten probao je sa par komada, te ovakvih te onakvih, do kraja sam ja izvadio svoju iz gepeka i nekako smo ga digli
                Losa strana je sto mi je tesko da nadjem parking, tamo gde najvise boravim su sve visoke bankine ili ima par parking mesta u ravni sa drumom ali su uglavnom zauzeta

Kilometraza je sigurno prava, auto je prosle godine uvezao majstor sebi i kumu sa namerom da ga doteruju ali posvadjali su se ubrzo i parkirali u dvoriste i ostavili Po nasim putevima je presao 1700km, ja kad sam dosao da ga vidim stoji jadnik prasnjav u cosku dvorista/radionice, neko lisce napadalo po njemu, kraj njega Touareg i nova BMW petica na nemackim tablama.. Do njega sam dosao tako sto sam sa svojim majstorom isao u Sabac da vidim Alenov VTS (na forumu poznatiji kao alenas) i razocarao se jako (na slikama super a uzivo se vidi da je bas izvozen, soferka pukla, 2 dizne ne valjaju.. i trazi 4000) i u povratku pitam ja majstora zna li on nekog da prodaje.. i tu se on seti ovog lika, kao zna da ga je imao al' ga nije vozio i da je prodavao ali da mu stoji jer nema vremena da se cima oko njega, krupnije stvari valja.. bla bla.. i stvarno tako i ispalo, lik spustio cenu da isplati kuma sto pre a auto odlican
                No, kako je krenulo, eto i mene uskoro na 150k Pre ovoga vozio sam Bravu (sa tng) i obicno sam na kracim relacijama pesacio (ne trosim gorivo a malo aktivnosti nije na odmet).. sad jedva cekam da sednem i provozam saksiju, makar i 200m Dok ima para za gorivo bice dobro, kad se istrosim pascu u depresiju

Da vas pitam sve djuture: gde nabavljate sitnice za styling? (zadnje farove, spojlere, pragove..) Sad su mi prvo na redu celicne felne i zimske gume ali doci ce kad tad i vreme da nesto sitno promenim na njemu spolja
                I, kako se skida ona plastika na zadnjem sedistu ispod koje stoje zvucnici? Fora je sto ne znam ni da li imam zadnje zvucnike ili imam ali nisu prikljuceni a plastika stoji cvrsto kao da ne moze da se skine (a u user manualu stoji kao nacrtano kako se skida al' ne funkcionise to kod mene )
                Glupa pitanja ali od neceg moram krenuti

SaxoNSball Tako ce se zvati istureno odeljenje foruma za NS

Comment

• svarglic
                  CBC Senator XXL
                  • 30.10.2007
                  • 396
                  • Novi Sad
                  • golf 4 TDI

plastika se skida lako nije nigde zasrafljena koliko se secam
                  stoji samo na kopcama probaj dole gde je pojas da odvajas polako plastiku
                  moraces sediste da oboris

SaxoNSball ja sam za
                  moracemo da se podelimo vts mafiju na bg i ns ako se shonsy i skijash slazu ipak je to njihova idea
                  VTS
                  Jos jedan....

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

@starche - poslacu ti pp, proveri postu.
                    @svarglic - eto taman da imamo u buducnosti dosta adrenalina na relaciji NS-BG! Malo mafia u Novi Sad, malo saxoNSball u BG.
                    Sorry na offu: daj vidi za moj dzek iz alternatora i za onaj dyno, sta si se stiso?!

Comment

• starche
                      CBC Član
                      • 30.09.2009
                      • 19
                      • Novi Sad

Stiglo mi obavestenje o odgovoru i videh da je skijash nesto napisao a sad te poruke nema.. No, zapamtio sam veci deo pa evo i odgovora:

- nije valjda da postoje samo fabricka i providna stop svetla? valjda ima jos nesto, htedoh da izvidim situaciju pa da menjam ako mi se sta svidi
                      - u vezi spojlera nisam mislio nista krupno i radikalno, vazi isto kao za stop svetla - ako ima sta lepo razmislio bih da uzmem, probam, ako ne lezi vratim fabricki...
                      - one crne lajsne po vratima i onu plastiku u boji karoserije ispod cu verovatno morati uzeti, na parkingu me izudarase po tim lajsnama, imam crvenih i srebrnih tragova (kad seljaci otvaraju vrata i ne paze nimalo na moj novi autic ), a ona plastika dole je dobra ali samo je pitanje vremena kad ce je neko polomiti, vulkanizer, majstor, ja pri nepropisnom parkiranju po ivicnjacima.. (salim se za ovo poslednje ali cesto parkiram po livadama i kraj puta i uz samo male neravnine eto realne opasnosti da zalomim to)

Ujedno sam se nadao da cu na istom mestu moci naci i eventualno prednji branik i slicne zanimacije jer je zaista samo pitanje vremena kad cu pomisliti da mogu preko bankine a kad ono medjutim

Autic sam po sebi, fabricki, izgleda lepo, ne samo moj nego svi, ne bi' ja tu mnogo menj'o al' cisto da se unapred raspitam, kad zatreba da ne razbijam glavu vec da znam gde da trazim

@svaglic - mislimo li mi na isto? Ta plastika sto prekriva zvucnike je mala, tek nesto veca od samih zvucnika (kao ona u vratima), pogledacu bas al' ne vidim sta cu naci dole gde je pojas, pogotovo ako i sediste oborim.. tako mogu skinuti celu plastiku sa strane mada, mozda jedino tako i moze.. odoh da ceprkam

Comment

• skijash
                        CBC Senator XXL
                        • 07.09.2007
                        • 1354
                        • Beograd
                        • wrx

Krenuo sam da te mračim, al reko ajde, tvoj izbor, da ne počinjem neku raspravu

Comment

• starche
                          CBC Član
                          • 30.09.2009
                          • 19
                          • Novi Sad

Jasno, sta znas koliki sam seljak i sta hocu od auta da napravim
                          Al' nisam, i ovako sam zadovoljan izgledom, mozda bih samo malo eksperimentisao

Ovaj mi se recimo svidja Upadljiva je boja, lepe felne, efektna nalepnica.. posebno su mi kul ove gumene zavesice/blatobrancici sa natpisom Saxo To cak i moze da se naruci za reda 20e ali ne salju u Srbiju (gle cuda )

Comment

• andrea2005
                            CBC Veteran
                            • 24.09.2009
                            • 136
                            • Novi Beograd

Ta plastika se neskida.Moras da skines ceo tapacirung da bi dosao do zvucnika.Pogledaj ispod sedista vozacevog i suvozacevog da li imas neke dzekove.Vidi da nisu otkaceni.

Comment

• svarglic
                              CBC Senator XXL
                              • 30.10.2007
                              • 396
                              • Novi Sad
                              • golf 4 TDI

pa to sam ja i rekao mora ceo tapacirung da se skine ne mozes samo taj mali deo oko zvucnika
                              samo stavi angel eyes i nediraj nista sve ostalo ce biti suvisno
                              uostalom videces moj auto pa reci dal ti se svidja, meni se neke stvari ne svidjaju na mom autu
                              @shonsy
                              ma ja sam uvek za druzenje to je najmanji problem
                              moracu sa starche-om da se dogovorim da pravimo neke nalepnice ali prvo da se upoznamo
                              pe cemo ondak da se damo u aktiviranje saxoNSball
                              zamisli 5-6 saxomana kako se vijaju po ulicama Beograda i po miseluku u Novom Sadu....
                              VTS
                              Jos jedan....

Comment

Working...
                              X