Astra classic II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • brankos
    CBC Početnik
    • 26.10.2009
    • 8
    • Beorgad

Astra classic II

U decembru 2008 eto kupio astru. Posle kadeta logican nastavak. U tom trenutku smatrao sam je za BEST BUY, a onda joj je na prolece na sajmu jos pala cena za 1050 EUR. Jos uvek smatram da daje najvise za te pare. Pre 2 dana mi N.N. lice polomilo retrovizor, uclanih se ovde da zatrazim pomoc od clanova, a moderator mi zakljucao temu, jer se nisam pretstavio. Ni mene, a ni auto. Moja greska, jel se ni na jednom forumu do sada sirom sveta nikad nisam trebalo pretstavljati. A brizni moderator verovatno nikad nije ostao bez retrovizora, pa ne zna kako je nama koji smo u tom sosu.
    Evo i slike, nazalost bolju nemam, a kad sredim retrovizor slikacu je keko valja.

• ĆOMI
    CBC Senator XXL
    • 31.08.2006
    • 1705
    • Braće Jerković,Vozd
    • Stilo JTD 16V

Re: Astra classic II

Pozdrav jos jednom,dobrodosao!

"Brizni moderator" nije to uradio da bi te oterao sa foruma ili iz nekog hira.Ako si vec bio na dosta foruma onda znas da svaki forum ima svoja pravila,pa tako i ovaj.Na ovom forumu je pravilo da se prvo predstavis,a boga mi i osnovni red kad stupas sa nekim u diskusiju,no nebitno,to smo zavrsili.

Super je Astra,i sigurno nisi pogresio sto si je uzeo.Koji je motor u njoj?1.4 ili 1.7?

Zelim ti prijatan boravak na forumu i da sto pre resis problem.

P.S.I "brizni moderator" je x puta bio u sosu...nazalost...
    OPEL CLUB SERBIA

Comment

Working...
    X