Astra by astrafan
Collapse
X
-
Lijepa Astra.Mnigo mi se dopada kako ce kasnije da izgleda zadnji branik.
Imas li u planu da radis i prednji branik?
Pozdrav.
Comment
-
-
Comment
-
-
Greska
Greska fantastik, nije bio udaren tu samo je branik promenjen ali ne znam kad zbog toga ne lezi hauba dobro a i neko je pre mene dirao srafove za namestanje haube pa ona ne lezi dobro!!!Zato hocu da uzimam drugi branik u Sapcu, posto su svi "novi" Turski!!!
Da li neko mozda zna koliko je nov ili polovan prednji branik sa rupama za maglenke!!!.. just fun, nothin more..
Comment
-
-
Auto ti super izgleda...a sto se haube tice,mani se.....jedva primetno....
P.S.Razmisljaj i da li ces oko branika da se akas,posto je ovaj fantastican,a i onako se uvek nadje neka dijabola na parkingu sa nekom krntijom koju zivo boli **** da li ce da te izrezbari...
P.S.S.KAd budes stavio zadnji branik (koji opet naglasavam strava izgleda) vidi da li ikako moze da se "nabudzi) da ima izduv i sa desne strane (ukupno dva izduva,skroz levo i skroz desno kao na bmw x5)......mislim da ce da bude mnogo dobro.....Bila: Mazda 626GT 2.0i 16V DOHC (103kW)
Sada : Mazda 323 160 (sa volanom na desnoj strani, i cudnim izgledom - nije kao mazda 323 iz evrope)
Vozaču,
Prvo baci svoj smrtonosni pogled,
Pogled na život,
Pogled na smrt,
I tek onda kreni svojim stazama,
Stazama tvoje smrti,
Stazama tvoje pobede...
Vozač
Comment
-
-
uslikaj jos koju sliku ali stani ispred automobila i slikaj ispred farova kao onu prvu samo se malo odalji i sagni da budes malo vislje od visine kola, slikaj i po jednu sa obe bocne strane tako da pratis liniju vrata, takodje zumiraj i uslikaj oba fara, pa cu ti reci da li je samo do branika99% sam siguran da je udaren napred levo kad gledas sa vozaceve strane uslikaj pa cemo videti
Comment
-
Comment