Celica T23 TS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • toskeeee
    CBC Član
    • 01.07.2009
    • 24
    • cacak

Re: Celica T23 TS

Ne da samo izgleda, nego ide kao nezdrava, kako me samo taj VVTL-i onako brzo stigne u preticanju, dakle pičim kolonu od 3-4 auta sa 130-140 a TS iza mene jedno 400m, prilikom vraćanja u svoju traku, oće Seiz da me gađa od pozadi, dakle mašina je brutalnaa!!!
    Dobro nam došao, legendo
    TOYOTA club Serbia
    http://www.toyotaclubserbia.com

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

a, pa to se sklanjao meni sa puta

de si Seiz barabo dobrodosao i na cannonball, a sto se auta tice, sve sam ti vec rekao i na forumu i uzivo

e, planiram uskoro da ti prodjem kroz Vrnjacku Banju kad budem isao na Goc na skijanje, pa ako budes dokon da popijemo neki caj
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Seiz
        CBC Član
        • 19.10.2009
        • 54
        • Vrnjacka Banja

Xexe xvala drugari na dobrodoslici...

@ toske - jbg sory greskom sam patosirao gas pa je malo vise letnula...

@ sky - xexe navrati ali nema nista od snega...
        ja sad cekam malo da prodju ovi nazovi praznici i da padne jos malo snega pa lepo bord u devojkinu Fronteru i pravac Kopaonik...
        jbg videli ste kako je Celica patosirana ni sa asfalta ne silazim a o snegu i da nepricam...

p.s. uskoro stizu nove gume 215/40/17 i Remus identican ovom sa klipa http://www.youtube.com/watch?v=hnKZRWmAQd4
        ali nije duplex...
        jer iskren da budem plasim se da dam ovim nasim "majstorima" da mi seku branik na levoj strani za drugi izduv...
        Life begins @ 6200rpm

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

ma znam da sad nema snega nigde, nego govorim kad bude imalo i kad budem planirao dolazak, da te pecnem, a mozes i ti sa nama ako ne budes taj vikend na kopaoniku

a zasto ne ides celicom na kop
          samo turis zimulje i lance i budes kao grtalica, bas bi ucinio dobro delo
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• cameleon
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2008
            • 315
            • Obrenovac

@Seiz

Ako ti ne bude tesko postavi i ti klip kada budes nabacio Remus, interesuje me zvuk...

Svaka cast na izboru, veoma lepa vozilica...!

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

nece ti nista znaciti zvuk , jer je celica atmo i zvuk nikakve veze nema sa zvukom turbo motora

Comment

• cameleon
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2008
                • 315
                • Obrenovac

To je ono, jer ne mogu nigde da ulovim te "note" Remusa na turbo motoru...

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

ne mozes dobiti tu mnogo varijacija na temu
                  u glavnom shishtanje vazduha kroz cev, uz prigusen zvuk motora

Comment

• cameleon
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2008
                    • 315
                    • Obrenovac

....vrtim se oko tog lonca kao oko zabranjenog voca..., a fabrika mi u idealnom stanju........,djavoli nikada ne miruju

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

puno ti zavisi od srednjeg lonca

a sa ovim remusom, gledajuci po netu, mislim da ces dobiti tisi auto na leru (bez onog prd zvuka), ali ces dobiti na visim obrtajima losiji zvuk nego na jap style loncu

Comment

• cameleon
                        CBC Senator XXL
                        • 30.01.2008
                        • 315
                        • Obrenovac

Kod mene nije toliko izrazen taj zvuk na leru..., u sustini vise dolazi do izrazaja tiho sustanje motora nego sam izduv...

Onda je u tom slucaju sve to tu negde..., okreni, obrni dzabe gubim vreme i novac..., ipak je bolje da nista ne diram, jer je cela OEM izduvna u odlicnoj formi

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

pazi, bice bucniji sigurno , ali sa remusom i ostavljenim srednjim loncem mozes ocekivati ovako neki zvuk

a ovako nesto JAP style protocni bez srednjeg lonca

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

Sky omanuo si skroz. Oba ta auta su turbo i nece biti ni slican zvuk na atmosfercu.
                            Danas sam gledao jednu Mazdu od 1500cc, jedino sto ima je Remus, sve ostalo je na mestu, jer po zakonu ne sme nista da ukloni (auto je iz Slovacke). U saobracajnoj cak pise da je zvuk u leru 80dB, a pri 4410rpm 93.7dB.
                            Zvuk ne lici ni na jedan od dva koja si okacio.

Takodje jap style je samo izgled zadnjeg lonca, to ne garantuje da se nece cuti ko probuseni lonac, jer postoje razni "proizvodjaci" isto kao i kada su u pitanju "obicni" lonci.
                            btw Remus ima japstyle seriju lonac - Remus wild label skrol, pa pri dnu - konkretno Civic.

Comment

• cameleon
                              CBC Senator XXL
                              • 30.01.2008
                              • 315
                              • Obrenovac

Remus se u ovom slucaju ne ponasa uopste bucno..., a zanimalo me je jer mi se ne svidja kada auto upadljivo dreci (ok je lavez na visokim obrtajima) , pa bih da budem svestan efekta koji mogu dobiti sa Rem-om, ako bih se odlucio za igranje sa njim.

Cela grana je detaljno pretresena pri cemu je ugradjen nov lonac(OEM) u varijanti bez kata i nov srednji lonac(OEM), zadnji je u super stanju, zvuk je fabrika u potpunosti...

Comment

• skyline
                                CBC Senator XXL
                                • 31.07.2007
                                • 3149
                                • Cacak

Originally posted by Vocko
                                Sky omanuo si skroz. Oba ta auta su turbo i nece biti ni slican zvuk na atmosfercu.
                                nisam omanuo, namerno sam stavljao turbake, jer cameleon vozi s13

Originally posted by Vocko

Takodje jap style je samo izgled zadnjeg lonca, to ne garantuje da se nece cuti ko probuseni lonac, jer postoje razni "proizvodjaci" isto kao i kada su u pitanju "obicni" lonci.
                                btw Remus ima japstyle seriju lonac - Remus wild label skrol, pa pri dnu - konkretno Civic.
                                znam da je jap style izgled, ali sam skratio pisanije jer su jap style u glavnom free flow lonci pa sam njih uzeo kao primer
                                i postoji bitna razlika u zvuku izmedju ovog remusa i nekog jap style oblikovanog protocnog lonca, koji na turbacima manje vise daju isti zvuk, nebitan je proizvodjac i nebitan je auto, bitna je samo konfiguracija motora

takodje je bitna razlika izmedju protocnog sistema sa i bez srednjeg lonca

Comment

Working...
                                X