Dakle, auto je '87. god, proizveden u februaru, znachi uski shtop 
kod mene je vec godinu i neshto dana, svashta sam dozivo sa njim, na satu ima oko 205k km, fabrichki 2.5 M20 170 konjica, solidno napakovan opremom, i to sportskim polukoznim sedishtima podesivim i po visini, el podizachima stakala, toniranim staklima, el retrovizorima, grejachima sedishta, servom, ABS-om, shiberom, onim "board comp-om" koji ima samo sat, datum i prikazivanje spoljne temperature, bla bla bla...
u pochetku je bio X (pogon na sva 4 tochka), pa je onda spushten za nekih 8cm napred i 6cm pozadi, i posle par dana su stradali amortizeri, letva volana, prednja desna poluosovina i prednji diferencijal... kasnije je vracen na fabrichku visinu, amorti napunjeni, ali mu idalje fali prednja poluosovina, tako da se ponasha kao chista zadnja vucha, shto je malo zanimljivje za voznju
e, ovako je izgledao na pochetku

pa smo onda imali bliski susret sa nekom Omegom...

ali i to smo preziveli, pa smo krenuli na sredjivanje, uz malu restilizaciju

i sad sve to izgleda ovako

kod mene je vec godinu i neshto dana, svashta sam dozivo sa njim, na satu ima oko 205k km, fabrichki 2.5 M20 170 konjica, solidno napakovan opremom, i to sportskim polukoznim sedishtima podesivim i po visini, el podizachima stakala, toniranim staklima, el retrovizorima, grejachima sedishta, servom, ABS-om, shiberom, onim "board comp-om" koji ima samo sat, datum i prikazivanje spoljne temperature, bla bla bla...

e, ovako je izgledao na pochetku

pa smo onda imali bliski susret sa nekom Omegom...

ali i to smo preziveli, pa smo krenuli na sredjivanje, uz malu restilizaciju

i sad sve to izgleda ovako

Comment