Fiat Bravo 1.4 sx

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Danijel BGD

Fiat Bravo 1.4 sx

Ovako da pocnem

imam brava od pre dve godine tj drugi sam vlasnik auta,auto je inace 1996 godiste,ima motor 1.4 12v,55kw,ugradjen mu je plin lovato...
    do sada nista znacajno nisam bio radio na ovom auto ali pre nekih nedelju dana sam resio da ga malo doteram
    poceo sam sa farbanjem sto se moze videti iz slika mada jos nisam bas sve zavrsio sa farbanjem ima tu jos nesto malo da se doda.
    imam plan da mu stavim neke obrvice,zatamnim stakla i felnice ali otom-potom necu nigde da zurim...evo par slicica od auta,a ako neko ima neki predlog sta i kako bi mogao da uradim na njemu neka mi da neku ideju Pozzz svim clanovima

• Marcus
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2007
    • 631
    • Novi Beograd - B62

Re: Fiat Bravo 1.4 sx

Dobrodosao na forum

Simpa bravo, al ima tu posla

Neki od predloga sto si i sam naveo... felne 15" ili 16" ( bilo kakve alu ce mnogo doprineti izgledu ), stavi prednju masku bez znaka i blago zatamni stakla... Nije vise fazon imati skroz crna stakla

Obrvice mu ne bih stavljao, al ako se tebi to svidja, sto da ne... Xenoni nisu losa investicija, al to povlaci i ugradnju prskalica za farove ( po novom zakonu )...

Eventualno jos da taj fabricki radio zamenis sa nekim cd playerom, i stavis 2 do 4 kvalitetnija zvucnika...

Eto, udavio sam malo, al doslo mi

Srecno sa radovima

Comment

• vracarac
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2007
      • 364
      • Beograd
      • Opel Astra G

Dobrodoshao. Felne shto pre, one su pola auta, a ostalo lagano, lepa zamisao samo nemoj da ga use*esh
      Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Mimmy156
        CBC Početnik
        • 26.05.2009
        • 8
        • Beograd

Prelepa boja!!!Blago tamna stakla,lepe felnice i.......ende!

Comment

• Danijel BGD

Moze neko da mi da neku informaciju kada ima neki skup?

Comment

• IlijaGM
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2008
            • 313
            • Gornji Milanovac

Stavi neki alu felne,preporucujem ti original od punta sporting,imam ih ja na bravi i extra mu stoje,dok ne skupish kintu za felne stavi mu ako mozesh fabricke radkapne,neke fine diskretne obrvice.Mislim d asi mozda pogreshio shto si ofarbao haubu i krov u crno,mozda si mogao foluju da stavish preko,jet ti se to mozda jednog dana nece dopasti,pa cesh mrati opet da farbash u fabricku boju...ali sad shta je tu je...Inace ova metalik trula vishnja boja mu EXTRA stoji.
            Originally posted by zoranbg
            nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..

Comment

Working...
            X