Lepo izgleda sa angel eyes. ... Ali moram ja to videti uzivo kao sto si ti belu video....
A i cuti, to je ono glavno, jbs stlyling, konji su uvek po meni bili lepsi.... Lepe zivotinje....
daj bre Bokane, pohvali se kako treba za Turbolinom, da ja ne pocnem da pricam istoriju tog auto
Samo cu da napomenem da je pre nego sto je uradjen motor isla kao NEVREMEEEEEEE
sada ima i novi menjac i ko zna sta jos, valjda ce gazda da progovori
inace jeste phase III
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Motor kao sto se da primetiti je C20LET, menjac F28 preradjen u FWD, inace nije EDS III nego je bila II, a sad je oridjinale IV ... ali... posto mi je turbo serijski, ona ce da radi kao 3.5... al sam ja zavrnuo turbo na 1 bar posto mi dovoljno za sada...
Sta jos reci, cekam da mi stignu dizne od LEH-a (OPC 2) i to je poslednje ulaganje... bar za ovu godinu...
Jos neke stavke, IC je od Evo VI, sva creva su zamenjena cevima, WG je blokiran te umesto njega posao vrsi externi WG od Audija S2 (ima i scream-pipe ) , extrerni BOV, vesanje... kao sto se da primetiti koskirana je...
Eksterijer, kao sto se vidi sa slika, klot GSi, sem farova i felni.
Enterijer, unutra je kadica "Simoni Racing" s OMP sirokim pojasom, izbacena zadnja kluba (da mogu lakse da tovarim na pijaci...)
Mnogo bolje, i vidis da nije bilo strasno.... samo jos da potkrepis sve to sa jos malo fotografija.... jer kao sto i sam znas ovde je sve sam voajer do voajera
jos jednom bravo za trud jer je opet postao auto za
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Dizne montirane... malo je moroniku trebalo vremena da ukapira, al ajde, ne zameramo mu
Al menjac more dole... salterica jede pite (al ne od sira)... tako da ce morati se otvara da se vidi ko sta i kako... jer nemam rikverc, petu i sestu brzinu... a nece ni kad se oslobodi menjac da ulazi u iste... a nisam ga forsirao nesto...
Comment