corrado G60 by corrado girl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • daki85
    CBC Početnik
    • 18.01.2010
    • 2
    • Kragujevac

Re: corrado G60 by corrado girl

Pozdrav, odusevljen sam vasim projektom,
    imam par pitanja, naime u mogucnosti sam da kupim corrado 2.0 16v iz '92,
    sto se limarije tice deluje izuzetno dobro, motor je presao 290 000km, (ako je to prava cifra)
    pa me zanima koliko kosta zadovoljstvo, odrzavanja i generalnog sredjivanja tog motora, (orijentaciono)?
    hvala

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Ja imam taj motor.Ne znam koliko ti se isplati generalno sredjivanje, ali delovi mehanike su kao za golf gti, dakle nishta spec skupo i ima da se kupe. Tako da nema shta de se bojish.
      Ako je auto udaran onda bi ja zaobishao taj primerak

I love my

Comment

• daki85
        CBC Početnik
        • 18.01.2010
        • 2
        • Kragujevac

Ne bi trebalo da je udaran, mada planiram da povedem svog majstora da to dobro proverimo,
        ima fabricku boju i deluje kao ocuran primerak, mene taj automobil odusevljava,
        sta cu kada sam pristrasan, verovatno i ne zelim da vidim mane na njemu, imate li neki savet gde treba gledati tj. na sta posebno obratiti paznju?
        Enterijer je odlican, postoje li naznake koje govore da se treba kloniti od tog automobila?
        Koliko taj motor predjenih kilometara moze da podnese? (znam da zavisi od nacina voznje ali objektivno uzmimo u obzir da nje pregrejan i da se vlasnik nije izivljavao na hladnom motoru)

Tesko mi da saznam vise o corradu, jer izgleda da svi "znaju sve" o njemu i kome god ga
        pomenim svi pokusavaju da me odvarate od kupovine, ne zele ni da me saslusaju, a ja HOCU corrada.
        Tipicni komentari to je iskidana masina itd. a niko konkretno da mi kaze nasta treba paziti.
        P.S. ako postoji tema otvorena vezana za moja pitanja molim vas uputite me, nov sam clan i nisam upoznat sa forumom

Comment

• Gagi D16A9
          CBC Početnik
          • 06.01.2010
          • 4
          • Beograd

Bravo Dejana! Svaka cast! Samo napred!

Comment

Working...
          X