VTS: Version tres sportive

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Paladinovic
    CBC Početnik
    • 16.05.2008
    • 8
    • Trieste

VTS: Version tres sportive

Evo i ja da predstavim moju masinu

Saxo 2002. god 1.6 16v presao oko 85000...bez klime, kad sam uzeo imao 4 vazdusna jastuka

stanje u kom sam ga uzeo(jedino soferka zatamnjena i stavljene nove gume)

krenulo rasturanje

hteo da ofarmam ceo auto u mat crno, pa krenuo od haube da vidim kako bi ispalo. Za sada ce ostati ovako

na motoru nije radjeno puno, izduvna krana od supersprint-a od pocetka do kraja, skinuo kat i srednji lonac
    ubacio airbox, isecen vezni lim, ostaje da se stavi koleno pod 90 i da se kolektor umota u trakicu

krenuo da radim i gepek, za sada stoji posto ce verovatno sve da leti napolje, trebala je jos jedna 10-ka
    sa leve strane

Ubacio jos kocioni sistem od 206 gti-a 283mm diskovi celjusti i pakne, zuti koni ammo sa oprugama koje su bile na njemu kad sam ga uzeo i continental CSC2 gume stadardne 195/45/15.
    Carpc sa dual core procesorom, 250gb hd, integrisana graficka i touchscreen-om 7". Trenutno Win7 i Centrafuse 3...vise kad poslikam

Omiljeno prevozno sredstvo svake babe, zene, devojke

I poslednje slikano, optika posle stavljana amortizera, jedina slika otpozadi koju imam
  • SchoneNK
    CBC Senator XXL
    • 17.04.2006
    • 564
    • Beograd
    • Honda Accord CL7

Re: VTS: Version tres sportive

Braaate, sta si ti sve stigao da promenis za par meseci Jesi li stigao koji km da ubijes? Jel mozes da otkrijes procenat od ukupne vrednosti kupljenog automobila, koji si do sada ulozio u automobil? U svakom slucaju svaka cast na ulozenom trudu, pogotovo za sedista, ova fabricka su zaista krs.
    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• SAXO
      CBC Senator
      • 16.12.2007
      • 251
      • Meljak

Sta pokusavas da napravis pokretnu diskoteku
      Sedista su mnogo dobra

Comment

• memar89
        CBC Član
        • 12.11.2008
        • 26
        • Beograd

hm lepo sredjen auto zaista, jbg dok nisi ofarbao haubu mogao si da ga namrstis i da sklonis znak na sredini i da stavis neku sportsku masku...

Comment

• shonsy
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 1391
          • London/Beograd
          • Honda CBR 125R

Odlicno!
          Fali ti gornja\donja koska, heat wrap na grani, ako neces da ti se od toplote iskrivi air box i mozda neki aftermarket volan kad si vec kadice ubacio, za potpun ugodjaj.
          Naravno tu je i quick shift kao i xenoni... ma sta ja pricam, imamo hiljadu stvari koje su nam "neophodne"!

Dopada mi se stvarno sve sto si uradio, samo ne znam koliko ti je pametno sto si isekao ceo vezni lim, ja sam secnuo al ne skroz, vec sam ostavio centralni deo koji drzi haubu. Ovako moze neko da ti povadi pola stvari preko noci kad samo osiguraci drze haubu...

Al mi nekako ne ide u glavu sto si ga skroz ogolio\olaksao, a onda natrpao sve ono u gepek, cemu to? Mislim jel planiras i nesto da radis na enterijeru u styling fazonu ili... Ne znam totalno je kontra, napred skroz rally, a nazad smajling.

Comment

• Paladinovic
            CBC Početnik
            • 16.05.2008
            • 8
            • Trieste

Originally posted by SchoneNK
            Braaate, sta si ti sve stigao da promenis za par meseci Jesi li stigao koji km da ubijes? Jel mozes da otkrijes procenat od ukupne vrednosti kupljenog automobila, koji si do sada ulozio u automobil? U svakom slucaju svaka cast na ulozenom trudu, pogotovo za sedista, ova fabricka su zaista krs.
            15. avgusta 2009 sam ga registrovao, od tada presao oko 4000km sa njim i to cim izadjem na autopoput 220 bez prestanka
            jedino sto trosiiiiiii! svakih pola sata na pumpu stajem...za procenat, ostaje tajna, recimo da su baze i klizaci za sedista 330e
            Istina za sedista, ubijalo me je kad krenu 5 cm napred nazad da setaju Hvala

Originally posted by SAXO
            Sta pokusavas da napravis pokretnu diskoteku
            Sedista su mnogo dobra
            hehee donekle sam uspeo, jedino sto samo pojacalo sa sub-ove izbacuje 2.2kw. na max bi trosio oko 150A, tako da bi trebao da ubacujem neki aftermarket
            alt, pravim nosac za njega, jos jedan akumulator, a to nema smisla na ovakvom autu.

Originally posted by memar89
            hm lepo sredjen auto zaista, jbg dok nisi ofarbao haubu mogao si da ga namrstis i da sklonis znak na sredini i da stavis neku sportsku masku...
            hvala, nije mi los ni ovako, a i ne volim da ga ostavljam

Originally posted by shonsy
            Odlicno!
            Fali ti gornja\donja koska, heat wrap na grani, ako neces da ti se od toplote iskrivi air box i mozda neki aftermarket volan kad si vec kadice ubacio, za potpun ugodjaj.
            Naravno tu je i quick shift kao i xenoni... ma sta ja pricam, imamo hiljadu stvari koje su nam "neophodne"!

Dopada mi se stvarno sve sto si uradio, samo ne znam koliko ti je pametno sto si isekao ceo vezni lim, ja sam secnuo al ne skroz, vec sam ostavio centralni deo koji drzi haubu. Ovako moze neko da ti povadi pola stvari preko noci kad samo osiguraci drze haubu...

Al mi nekako ne ide u glavu sto si ga skroz ogolio\olaksao, a onda natrpao sve ono u gepek, cemu to? Mislim jel planiras i nesto da radis na enterijeru u styling fazonu ili... Ne znam totalno je kontra, napred skroz rally, a nazad smajling.
            za heat wrap treba stvarno, al nece bas da se topi najkrticniji deo je kod alternatora, jer bi tu stvarno mogao da topi posto je na 1-2cm...
            Volan trebam, al ponestalo para e da, quick i xenone sam vec metno zaboravio da napisem

Za vadjenje se ne brinem, nije do sada ni jednom prenocio na ulici
            Muziku nisam odoleo da ne ubacim, posto sam vec imao sve iz prethotnog auta...a vozim cesto sam po 5 sati pa bih prolupao od auspuha
            Sad posto nema zadnjih sedista, jedno pojacalo ide napolje, prelazim na pasivu, samo jedan sub u desni bok i dva pojacala na mesto zadnje klupe
            ili sve leti napolje Nista styling, samo funkcionalost, jedino hauba doduse
            Hvala na komplimentima

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

Hehe nisam napamet rekao vec iz iskustva da ce ti krenuti topljenje air box-a. Evo ti moj, jeste da je malo veci u tom kriticnom delu iznad grane, zbog oblika, ali opet ne verujem da je tebi nesto mnogo hladnije...

Vozio sam tako par meseci i onda je krenulo da se topi, ivica donje plastike kutije krece da se krivi ka grani, tamo gde su srafovi. A sam cosak taj do grane, krece da zuti malo. I onda je traka pala pod hitno:

Tako da, eto bar to mi nije problem da ti donesem, posto cu koliko vidim imati pun sleper stvari za drugare, cesto cu biti na relaciji London-Beograd u naredne dve-tri godine, pa tako da znas i za to i volan i druge stvarcice. Ima da napakujemo saxonce da budemo ludji od Engleza i Grka!

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

stvarno i meni nije jasno cemu to guljenje do koske a onda 200kg u gepek. ono, dobro je za brdo ali opet
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• svarglic
                  CBC Senator XXL
                  • 30.10.2007
                  • 396
                  • Novi Sad
                  • golf 4 TDI

oho
                  evo i mene malo kasnim al dolecem na 7500rpm u trecoj
                  dobrodaosao u club vts manijaka
                  saxo ti lepo izgleda i promene mi se svidjaju pogotovo sedista
                  i od mene ti je preporuka da zamotas granu heat wrap-om
                  dobices dosta vise hladnog vazduha i manje ce ti se grejati motorni prostor
                  imamo i nasu temu pa ako imas kakvih problema ili dilema slobodno pitaj rado cemo pomoci
                  VTS
                  Originally posted by QV lale
                  Jos jedan....
                  Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
                  where real Saxomans live...

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

Originally posted by Paladinovic
                    [recimo da su baze i klizaci za sedista 330e
                    Dobro, ne idu bas 5 cm, ali je svakako deprimirajuce Ja nisam za tu varijantu sirovih, trkackih sedista sa tim pojasevima, vise sam za nesto sto je stavio 206 u 206

- Corbeau obarajuce kadice

Naravno, nema sanse da ja to nabavim pa me vise interesuje kako da nadjem nekoga da mi uradi bazu i sredi ova sedista. Ko ti je radio bazu i klizace za ta sedista?

Ne znam gde vozis konstantno 220 Automobil je strasno osetljiv na neravnine, pa cim naidje na duboke kolotrage ne lezi vise onako lepo. Ovih dana se suocavam i sa jakim torque steeringom. Visak snage i letnje gume i nema sanse da ubrzam po vlaznom ni sa pola gasa, a nekada ni po hladnom i suvom vremenu nema trakcije. Neki dan sam startovao sa semafora po vlaznom i reko idem polako prvom do 2-3 k i onda jedno 2/3 gasa. Efekat je bio skretanje iz krajnje leve u srednju traku iako sam pokusavao da cvrsto drzim volan. Proklizavanje je prestalo tek na pola trece...
                    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Andrej55
                      CBC Veteran
                      • 28.07.2008
                      • 104
                      • Beograd

^ promeni gume

Comment

• Paladinovic
                        CBC Početnik
                        • 16.05.2008
                        • 8
                        • Trieste

Originally posted by shonsy
                        Hehe nisam napamet rekao vec iz iskustva da ce ti krenuti topljenje air box-a. Evo ti moj, jeste da je malo veci u tom kriticnom delu iznad grane, zbog oblika, ali opet ne verujem da je tebi nesto mnogo hladnije...

Vozio sam tako par meseci i onda je krenulo da se topi, ivica donje plastike kutije krece da se krivi ka grani, tamo gde su srafovi. A sam cosak taj do grane, krece da zuti malo. I onda je traka pala pod hitno:

Tako da, eto bar to mi nije problem da ti donesem, posto cu koliko vidim imati pun sleper stvari za drugare, cesto cu biti na relaciji London-Beograd u naredne dve-tri godine, pa tako da znas i za to i volan i druge stvarcice. Ima da napakujemo saxonce da budemo ludji od Engleza i Grka!
                        A moracu to da umotam samo ni vremena ni para Hehehee ja sam u trs' tako da se snalazim nekako za delove samo za finansije malo teze, pa sam prinudjen da poklanjam stvari na ebay-u
                        Shop by department, purchase cars, fashion apparel, collectibles, sporting goods, cameras, baby items, and everything else on eBay, the world's online marketplace

Ima nesto zanimljivo u UKdoduse sto ovde ne moze bas lako da se nadje
                        http://www.y0z2asport.com/proddetail.ph ... ts&cat=314

Originally posted by zverko
                        stvarno i meni nije jasno cemu to guljenje do koske a onda 200kg u gepek. ono, dobro je za brdo ali opet
                        Ajde nema bas 200, nekih 50 sigurno ugl sve leti napolje za 5 dana, ostace nesto malo, sitno ali dinamitno

Originally posted by svarglic
                        oho
                        evo i mene malo kasnim al dolecem na 7500rpm u trecoj
                        dobrodaosao u club vts manijaka
                        saxo ti lepo izgleda i promene mi se svidjaju pogotovo sedista
                        i od mene ti je preporuka da zamotas granu heat wrap-om
                        dobices dosta vise hladnog vazduha i manje ce ti se grejati motorni prostor
                        imamo i nasu temu pa ako imas kakvih problema ili dilema slobodno pitaj rado cemo pomoci
                        http://www.cbc.rs/forum/viewtopic.ph...723388#p723388
                        Hvala Bacicu jos koju sliku danas popodne
                        Za sada da kucnem u drvo nikakvih problema, jedino treba na mali servis da ga vozim

Originally posted by SchoneNK
                        Originally posted by Paladinovic
                        [recimo da su baze i klizaci za sedista 330e
                        Dobro, ne idu bas 5 cm, ali je svakako deprimirajuce Ja nisam za tu varijantu sirovih, trkackih sedista sa tim pojasevima, vise sam za nesto sto je stavio 206 u 206

Corbeau obarajuce kadice[/b]

Naravno, nema sanse da ja to nabavim pa me vise interesuje kako da nadjem nekoga da mi uradi bazu i sredi ova sedista. Ko ti je radio bazu i klizace za ta sedista?

Ne znam gde vozis konstantno 220 Automobil je strasno osetljiv na neravnine, pa cim naidje na duboke kolotrage ne lezi vise onako lepo. Ovih dana se suocavam i sa jakim torque steeringom. Visak snage i letnje gume i nema sanse da ubrzam po vlaznom ni sa pola gasa, a nekada ni po hladnom i suvom vremenu nema trakcije. Neki dan sam startovao sa semafora po vlaznom i reko idem polako prvom do 2-3 k i onda jedno 2/3 gasa. Efekat je bio skretanje iz krajnje leve u srednju traku iako sam pokusavao da cvrsto drzim volan. Proklizavanje je prestalo tek na pola trece...
                        Ovako je vise resing

U pocetku sam i ja tako nesto gledao, meni su se svidjala Recaro Sportster
                        http://cgi.ebay.it/Recaro-Sportsitz-Spo ... 439a90aceb

Mada mislim da bi tako nesto mozda izgledalo smesno u saxu, ipak 206 ima malo bolji enterijer. Presudila je i cena, a i ova moja sam uzeo polovna iz jednog 200sx koji se vozi tipa jednom mesecno, covek nije 10 puta seo u njih.
                        Bazu, klizace i ove lateralne nosace sve uzeo na ebay-u, sparco radio prave cak i klizac sa kojim mozes da obaras kadice

Samo sa letnjim, po autoputu, Srb, Hr, Slo, tri puta me navatali presretaci, dva puta me pustili, jednom naplatili nesto sitno
                        A po vlaznom iz mesta mu nema pomoci izgleda, ja stavio zimske skoro, nigde u bg-u nisu imali 45 pa stavio 50, kad krene da grebe kad smotam pun samo se najezim

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

ima Jenvey za manje para. Pitajte 206 gde je on kupio njegove.
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Paladinovic
                            CBC Početnik
                            • 16.05.2008
                            • 8
                            • Trieste

Mali update, povadjeno sve iz auta, bas me zanima koliko je tezak sada

Ostao jedino carpc, mada cu morati koji zvucnik da ubacim, poludecu ovako

Saxo dobio volan za novu godinu...svako vece volan dodje kod mene, bude mu hladno napolju

Moracu jedino nesto za migavce da smislim, malo su daleko

Nasao i felne da mi se extra svidjaju, ranije gledao superturismo wrc i ultraleggere, ali me ove odusevile

Samo da prodam stare sa pezoa i cucnuce

Auto me za sada super sluzi, bio sa njim i do Zlatibora, odusevio me usput u povratku za bg niko nije hteo sa mnom da sedne, jedan hteo da se vraca busom pre nego u saxa da sedne
                            Jedino sto je poceo malo cudno da se cuje u zadnje vreme, ko masina za sivenje mada treba na mali servis posto je negde na -1500km,

Koliko otprilike dodje mali? I jos jedno pitanjce, ovo nije bas najzdravije ili je normalno da masti toliko? Pozdrav

Comment

• pistre
                              CBC Senator
                              • 19.02.2008
                              • 234
                              • bg, vozdovac

svaka cast na izboru felni, volana i ostalih stvari !

Comment

Working...
                              X