Porsche 924 S

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marko_skm
    CBC Član
    • 22.11.2009
    • 34
    • beograd

Porsche 924 S

Evo da predstavim svog ljubimca.

Porsche 924 S
    -godiste 1987
    -motor 2500 ccm ATMO
    -snaga 150 KS
    -koza,alu felne,el podizaci,muzika ,navigacija,..... sve je porscheovo i nista nije buszeno auto je fino ocuvan,a pogotovo enterijer a to je bio i jedan od glavnih razloga zbog kog sam ga uzeo i naravno sto je zadrzao retro izgled i nista nije budzeno nego je sve porscheovo.

Eto toliko . . . Pozdrav

• uros77
    CBC Član
    • 14.10.2007
    • 40
    • Kragujevac
    • Škoda fabia 1.2

Re: Porsche 924 S

Auto mi se svidja lepo ocuvan koliko se moze videti sa slika narocito enterijer.

Pratijo sam temu oko auta kada si ga kupovao.Pa me zanima napisi malo jos utiske kakav je u voznji - vesanje, motor u kakvom je stanju.Predhodni vlasnik koliko je bio kod njega itd.
    Pozdrav i da te lepo sluzi.

Comment

• vracarac
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2007
      • 364
      • Beograd
      • Opel Astra G

Lep auto, samo papuchice bodu ochi malo...
      Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Zloca
        CBC Senator XXL
        • 21.12.2005
        • 510
        • Novi Sad
        • Astra bertone turbo

Pa to, ipak je budzen auto!
        MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• marko_skm
          CBC Član
          • 22.11.2009
          • 34
          • beograd

Pa evo ajde redom da odgovaram . . .

Pravo da ti kazem jos ga nisam ljudski isprobao,malo je kisno vreme pa nebi mnogo da se igram vec dva puta mi je letelo ****. Kazu iskusniji da je porsche po suvom super ali po kisi na vrh gasa i lagano.

Bice vremena pa cemo ga probati,jos jedan razlog sto nisam hteo da se manijacim jeste sto moram da zamenim krst volana koji ima lufta i da malo pregledam auto ali nikako da stignem.

Motor je ok suv je kao barut i za sad ne trosi ulje. Tih 150 ks je onako sasvim ok. Mene je proslo to vreme ludovanja pa ja sad uzivam dok vozim ono do 3000 rpm i to je to. Dobro po nekad ga malo sprzim ali jako retko pogotovo sad kad je stupio ovaj novi glupi zakon.

Inace auto je jako udoban ocekivao sam trokulicu medjutim za sportski auto pliva i lepo ga je voziti u opste ne umara barem mene.

Prosli vlasnik je bio njegov gazda 2 godine,i nije se bas nesto usrecio sa odrzavanjem. Nije krs lepo je ocuvan srecom ali bilo je brdo sitnica koje sam odradio,a ima ih jos dosta ali polako. Od krupnijih stvari sto ima da se menja je solja amortizera,da se reparira letva volana, krst volana, i mozda set kvacila to cemo jos videti.

Ja sam ga najvise uzeo zbog ocuvanog enterijera i sto nije budzen osim tih papucica za koje neko stvarno nije imao ukusa.
          E da imam i problem sa velikom potrosnjom na plinu i to moram pod hitno da resim.
          Sve u svemu kad saberem i oduzmem ja sam i te kako zadovoljan.

E sad ne znam sta te jos zanima?
          Pozdrav . . . .

E sad za kolege dizajnere . . .

Te papucice su i meni kao umetniku trn u oku ali nikako da stignem da ih zamenim . . .. moze se reci da je to jedina stvar koja je budzena na njemu,sve ostalo je oridjinale. Auto je stvarno lepo ocuvan.

Pozdrav svima......i hvala na lepim zeljama . . . .Marko

Comment

• Rema
            CBC Početnik
            • 23.04.2007
            • 4
            • Mirijevo i DORCOL

Cao druze,
            ovde je Marko sa belim 924, koji je stajao kod Zileta, tvog komsije. Treba mi tvoja mala pomoc . Zanima me, da li si nabavio solje amortizera i ako jesi gde?
            Veliki poz

Comment

• hagor
              CBC Senator XXL
              • 05.12.2007
              • 362
              • Krusevac

lep auto, inace uzeo si ga iz mog komsiluka, ljudi su ga dosta pazili i nije nesto puno vozen, kod njih je ja mislim 2 ili 3 godine bio, i inace kada su ga kupili pricali su neke ogromne cifre kako su date za auto no u svakom slucaju dobar primerak si uzeo, neka je sa srecom i da te lepo i dugo sluzi, i ako ti ikad ista zatreba za taj auto mozes se obratiti ciga dragom iz krusevca koji je doktor za porsche
              BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
              Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• pistre
                CBC Senator
                • 19.02.2008
                • 234
                • bg, vozdovac

ooo mare pa ti si neka te lepo sluzi auto ! kako mi je jovana rekla kada si kupio auto : "kupio je nekog pezoa kome idu farovi na gore" sta zna dete sta je 300 kila

Comment

• marko_skm
                  CBC Član
                  • 22.11.2009
                  • 34
                  • beograd

Cao svima i hvala na lepim zeljama

@ Rema: E Mare tek sad sam video post trebalo je da me zoves na mob. Solje imas u PORSCHEU bile su oko 2000 din|kom (za pravo cudo sobzirom da je set kvacila koji mi treba 148 000 din). I ubuduce kad ti nesto treba zvrcni na mob obavezno..... P.S. Sta si uradio sa autom?

@hagor : HVALA ti puno na lepim zeljama. Hvala i na informacijama znaju da budu od velike koristi kad znas kako ti je auto bio tretiran kod proslog vlasnika, srecom i ja znam celu istoriju tog auta i pre doticnih vlasnika. Mozda su ga malo vozili i pazili i auto je lepo ocuvan bas pravi primerak,ali da su ga dobro odrzavali daleko od toga na njemu koliko hoces budzevina tvorevina i to bas "doktorovih". Sta da ti pricam kad covek okrene naopako cil. kvacila i ja dva dana ispustam vazduh iz sistema i 3 puta menjam set gumica oba cilindra samo zato sto je on okrenuo naopako pa je sisica za ispustanje vazduha u donjoj tacki a ne u gornjoj. I bezbrojh drugih stvari....,a i u vazduh sam mogao da letim,da mi ostane volan u ruci,....... da ne pricam/ Ali dobro je sto imamo mi cika dragog inace ne znam sta bi sa delovima. Pozdrav.......

@ pistre: Komsija hvala na lepim zeljama.... A PORSCHE ili peugeot isto ti je to bitno je da je na p i da lepo ide......

Pozdrav svimaaaa.........

Comment

Working...
                  X