suzuki swift 1.3gs

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • wladimir 90
    CBC Početnik
    • 08.12.2009
    • 1
    • pancevo

suzuki swift 1.3gs

Dakle ovako da se predstavim ja sam Vladimir iz Panceva i vozim malog suzuki swifta. ima 1298kubika i 105konja. Do juce je na sebi taj autic imao 12ke tockove a danas 15ke OZ race se nisko profilnim gumama. Neki mi kazu da je gti a neki ne zbog konjaze. Na mom suzukiju je transmisija neverovatna, ima sportski menjac. Imam jedan problem trebaju mi neki amortizeri za njega moze i njegovi original. Da li moze neko da mi pomogne ili da me uputi gde bih to mogao nabaviti. evo i par slicica kakav je bio a kakv je sada!

• Sajonara99
    CBC Član
    • 18.09.2009
    • 98
    • Kragujevac,Batocina
    • suzuki swift 1.3GL

Pozz "rodjace"

Po slikama bih rekao da je ovo ipak GTi, jer koliko znam, ovo tvoje malo cudo ima direktno ubrizgavanje....zato i ima 105Ks...ja imam isti motor kod mene, 1.3 ali je GL ( 69 Ks ).....Ne znam kako se snalazis za delove, ali ako imas nekog stalnog "dobavljaca", vici da mogu i ja da potrazim delove za mene....

POzz
    Ako nece, uzmi veci cekic...

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Jel` to zezanje? Ako pogledaš Wladimirov profil, to je bio prvi i poslednji post u predstavljanju pre skoro četiri godine!

Comment

• Sajonara99
        CBC Član
        • 18.09.2009
        • 98
        • Kragujevac,Batocina
        • suzuki swift 1.3GL

E brate....

E pa brate, neverovatno, ali nisam ni video datum postavljanja pitanja...hehee...sorry.......
        Ako nece, uzmi veci cekic...

Comment

Working...
        X