E30 TOURING i Banda POKVARENIH!
Collapse
X
-
Re: E30 TOURING i Banda POKVARENIH!
Evo malo dopune...
Glavcine by e36 legle na svoje mesto, trapovi komplet prepakovani, zadnje viljuske ojacane, ma sve je odradjeno...
Felne su ofarbane ( ali ce se ponoviti zbog pojave ljubcanstvene ), dve gume sele, dve se ne daju rasiriti..., limarija prakticno komplet zavrsena i zasticena....
Od malo tuninga..., napred idu 300mm diskovi by e46 2.5ix, tako da imamo malo zajebancije oko izrade nosaca kljesta, ali jednu stranu smo upasovali bukvalno u mm, ostalo malo estetskog brusenja....
Ubacen je i sper diferencijal 3.91...
Ne mogu vise ni da se setim ovako na brzinu, sad se prelazi na pripremu za farbanje a posto je to gazdino zanimanje ja cu malo da predahnem..
Slike su nasomicno ubacene jel ih imam na hiljade pa ne mogu da ih pohvatam...
Comment
-
-
Ma provalio sam da je najinteresantnije kada se dvoumis izmedju crvenih i zelenih kapica za gume... To je ono gde se svi razumeju.
Btw, svaka cast za prebacivanje na 300mm!
Comment
-
-
"Privodi se kraju" pa da dodamo koju!!!
Glavni i odgovorni urednik! ( Moja malenkost Tokyo )
Vlasnik i kenjalo! ( Mirkan )
Prva pomoc zvani "Kure" ( Minker )
Auto je na 90% od zavrsetka, ostalo je doradjivanje enterijera, hydro rucna, brdo nekih sitnica, itd, itd....
Uglavnom nikad nije dosadno...
Comment
-
-
Hvala, trudili smo se!
Sto se tice boje, tu je Mirkan nesto drndao sa petostrukim lakiranjem da bi dobio na dubini..., mada nije zadovoljan, imao je problema sa nekim "kvalitetnijim lakom" pa se duplo namucio...., uglavnom na suncu je perverzija!!!!
@prolupator
Pa sto se ne javis, kad vidis crnu kocku sa dvoja vrata tu sam, a i da nisam svrati!
elem...
Uglavnom, radovi ce biti nastavljeni, ludi gazada je odjednom dobio ideju da ubaci neki noviji jaci dizel tipa TDS, 320d ili 330d ako se nadje nesto povoljnije, sto i ne znam koliko je pametno ali ajde???
Comment
-
Comment