Pathfinder
Collapse
X
-
Re: Pathfinder
hvala svima na lepim zheljma
@scarab26
lave, pathfinder je iste velichine kao tahoe, suburban jeste veci al' su oba americhko njesra tako da uopshte ne ulaze u konkurenciju
Ako ne vidish razliku izmedju x-terre i pathfindera ja stvarno ne mogu da ti pomognem.
btw. si video nekad Nissan Armadu, kad si vec opsednut velichinom?There are no desperate situations, there are only desperate people.
Comment
-
-
jesu njesra, nego je poenta da nije isti apirans pathfindera u usa i ovde kod nas. sad sam provalio da x-terra samo lici, ali da je kraca od pathfindera, ja kad sam bio u ca i nesto bez veze gledao nisam nalazio pathfindera nego ovu x-terru sa 4.0 motorom, sto po meni za nase uslove predtsvalja suludu kupovinu.
generalno, da vozim dzipa i da biram gadjao bih izmedju pathfindera i patrola, ali ipak verovatnije pathfinder zbog primerenije velicine - naravno 2,5dci.
Comment
-
-
Ja nikad kod nas nisam video ovaj model sa tim motorEm. Engine je dojajan,to je mera za dzipaJedan od lepsih od ove novije garde "dzipova".
Jel ova gromada ima reduktore neke zakljucavanja i tome slicno ili....?Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by Laki GSiJel ova gromada ima reduktore neke zakljucavanja i tome slicno ili....?
Evropski model je donedavno nudio samo 2.5l dizel motor. U novoj verziji (model na raspolaganju od 2010 godine) je taj isti motor nesto pojacan, za oko 20KS, i imas opciju jos jednog od 3 litra, jos jaci dizel.
I uopste nije gromada, taman je
Comment
-
Comment