meni se od ove 3 najvise svidja prva. Felnice i branici u boji auta i extra. A ni zadnja nije losa,ali bih probao da ostanu crni branici i uradio vrata isto crna do lajsne...mozda.. U svakom slucaju bez plastike,fabrikana je zakon!
Retko i staro ulje koje je smrdelo na paljevinu je verovatno ubilo lezaj u menjacu koji se pre ovog poduhvata cuo glasnije nego motor:
- set kvacila Exedy(korpa, lamela) + NSK druk <<< Hvala eMu na super ceni
- novi lezaj u zamajcu(koyo)
- olaksan zamajac sa 8 na 5,5kg
- zamenjen veliki semering radilice(NTN Japan)
- zamenjen lezaj u menjacu(NTN Japan)
- Texaco 10w40 u menjac
- MFactory magnetic drain plug za menjac
- ebay short shifter
Da,da to je taj idealan ergonomski oblik, odlicno probrano...
Ne znam kako i zasto, ali nisam nikada bio naklonjen punoj sportskoj verziji, oblika kugle ili stangle..., imam utisak da bih dobio zuljeve
Stoperi su korisna stvar, retko ih ljudi menjaju..., a znace... na nasim "autobanovima"
Auuu koliko kvalitetnih promena na civiku nisam video topik ranije bravo torima radilo se udarnicki Stvarno si ga mehanicki sredio tip top ali ..menjaj FELNEEEEE jbt pa ti bar znas koliko one daju autu smek. Svaka cast samo tako nastavi i obavestavaj !
Felne trazim vec mesecima u "14 i "15 dimenziji ali nista.Po oglasima su 99% djubre sto se tice izgleda i precenjene, a ostalih 1% su do jaja ali su pogresan raspon rupa
Jel zna neko ko vozi crvenog golfa 2 iz Vojvoda Stepe?Plave diodice na sve strane cuning?Bracala ima enkei petokrake magnezijumske
Mislim da nije svestan kakve felne ima
Comment