Laguna II Faza 2, 2005, 1.9DCI Initiale....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • savke
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 575
    • Novi Sad, Temerin
    • Laguna 2 ph2, Golf 3

Laguna II Faza 2, 2005, 1.9DCI Initiale....

Ukazala mi se prilika da Megana menjam za malo bolji auto i tako je ova laguna dosla nenadano u moje vlasnistvo....

Paket opreme je Initiale paris, sto znaci skoro sve sto moze da ima...Presla je 154.000, uvezena je pre godinu dana i predhodni vlasnik je izmenjao na njoj otprilike sve sto je trebalo i OK je odrzavao svo vreme.

Tu su xenoni za oborena svetla, alu felne 16", unutra kozna sedista, tapacirunzi vrata i deo obloge volana,digitalna dvozonska klima, tempomat, grejanje prednjih sedista, sedista sa memorijom se podesavaju na dugme, elektricni retrovizori sa grejacima(preklopivi na dugme), Dve handsfree kartice, Cabasse muzika sa CD Chargerom za 6 diskova, fabricka carminat navigacija sa ugradjenim Bluetooth-om za mobilni (naravno Srbije nama na mapama!?!#%#$), zavesice koje se izvlace iz tapacirunga zadnjih vrata.....
    Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
  • kubura16v
    CBC Član
    • 22.01.2010
    • 68
    • KG/CA
    • Ibiza TDI

Re: Laguna II Faza 2, 2005, 1.9DCI Initiale....

Extra Laguna,ali mi ovo drvo mnooogo bode oci,ni malo mi se ne svidja..znam da je to taj paket opreme itd,ali je ruzno..

Comment

• savke
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2006
      • 575
      • Novi Sad, Temerin
      • Laguna 2 ph2, Golf 3

I meni je to drvo bilo malo skrnavo ali navikao sam se. Odlicno je kada ostavis auto na suncu pa sednes u njega a ono drvo na volanu nije vrelo kao ostatak auta.....
      Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!

Comment

• ostres
        CBC Senator XXL
        • 01.06.2008
        • 305
        • Zemun

100 ljudi sto cudi, meni su bas odlicno uklopljeni ti drveni detalji - gledao sam jednu u oglasima sa ovom opremom i bas sam se pitao da li je stvarno drvo ili budjava
        plasticna imitacija. Malo je perverzno da naletis na drvo u ovom segmentu, to je nekako rezervisano za mecke pa na dalje. U svakom slucaju dobro da te sluzi
        i da se sit navozas.
        Koliko si se isprsio za nju?
        Ovu sam video u oglasima
        http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _initiale/
        Live together, die alone.

Comment

Working...
        X