BMW E39 525i M Sport
Collapse
X
-
Re: BMW E39 525i M Sport
svaka cast na kupovini, preteran jeYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
Auto izgleda jako lepo
190ks mu taman odgovara, samo automatik meni smeta
Jel znas koja je fora sa ovim displejom sto pokazuje radio stanicu i sl. ja sam mislio da je kod restilizovanih onaj malo veci displej i ispod samo jedan red dugmica, a kod tebe je isto ko i kod mene?
Koliko je placen ako nije tajna?
Comment
-
-
Placen je 9000e + sekvent gas 750e + 4 nove Danlop gume 600e,komletan servis, disk plocice,nov akumulator,brisaci,centriranje trapa 450e + 4 nove zimske gume i celicne felne 15ice 350e + registracija i prevod 800e.Tako da je do sad izaso 12000 e koplet sve.Dosad sam presao oko 17000 km,ekstra zadovoljan,auto zaista pruza pravi uzitak u voznji.
Evo par slika da osvezim malo temu jer me zaista dugo nije bilo.
A evo i jedne sa ilegalno odrzanih trka sa napustenog vojnog aerodroma na Sjenici.
Comment
-
-
Originally posted by WEST 014Nisam siguran 100 % ali mislim da sam ti video BMW u Leposavicu, u svakom slucaju na slikama je prelep, da te sluzi dugo.
Felne su kuplene u Svajcarskoj,odakle je i vlasnik,dolazi preko leta u srbiju inace je prvi vlasnik,auto je bomba.
Comment
-
Comment