AUDI 100 2.6 V6 QUATTRO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: AUDI 100 2.6 V6 QUATTRO

zasto nisi bio zadovoljan?
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• PIROMAN
      CBC Član
      • 06.04.2010
      • 20
      • Arandjelovac

neznam ni sam to je bilo u autu kad sam ga uzeo,i s kad sam video kad je menjano nije mi izgledalo na oko bas najbolje a i pritiosak ulja mi je podosta variro
      ,a motor provern do srafa sve u vrhunskom stanj.

@zverko mislis da je los izbor?

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

pritisak ulja uvek varira u zavisnosti od temperature ulja ali je bitno da drzi pritisak kad je na turi. ne znam, kazu za sunoco da je dobro ulje, ja ga nisam vozio posto sam od onih zatucanih sto voze ili castrol ili mobil. motul je takodje ok ali po meni precenjeno a i nesto mi taj brend ne ide uz Audi. u taj motor ja bi sipao Mobil S 10w-40.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• PIROMAN
          CBC Član
          • 06.04.2010
          • 20
          • Arandjelovac

Ja sam mislio da sam, sam na oveme svetu sto se tice zatupastosti. Nikad dosad nista nisam kupio na buvljaku (krupnije stvari)
          <neznam ni ja sto,neko moje shvatanje,znam da je glupo ali jbg takav sam.Tako je i u ovame slucaju,svesno sam isao na,ime i skuplju varijantu ,malo je kumovalo i drustvo sa svojim iskustvom,ali to je to.

Sto se tice Castrola,imao sam sa njim jedno intersantno iskustvo.Pre odprilike 3-4god bio sam vlasnik Yamahe R1 2000god u to vreme na satu oko 17000-20000km na satu.Znaci motor sroz ok.Kad je doslo vreme za zamenu sipao sam bas Castrol rs ( nikako nemogu da se seti punog naziva,ali cenu nezaboravljm 19e - 1) bas namenjeno za motocikle visokih prrfomansi.Sve je bilo ok prvih par dana,dok sa drustvom nisam krenuo u malo duzu i zescu voznju.Naime sta sam primetio ,do nekih 65% opterecenja masine,uje miruje(mislim na nivo,vidi se na staklencetu sa desne strane).Sve preko toga javlj se potrosnja ulja ne neka velika ali po meni za jedan Castrol neshvatljiva i nelogicna.Sledeca zamena je bila Ipon i sve se vratilo u normalu.Nekazem mozda sam naleteo na fals,ali je onda uradjen vrhunski.

izmenio: Chubbs

Comment

Working...
          X