Eh, onda kad sam kupovao delove prvo sam gledao gde je usisna A ona je vec bila otisla ko zna gde Tako da...ma strugar i dovidjenja... na glodalicu da ga malo izglodje i teraj
No imam jedno nespretno pitanje u vezi poluge menjaca Da li su iste duzine za karoseriju sa 3 i 5 vrata? Posto mi je ispravna poluga sa forda od 5 vrata Nisam merio samo pitam, mozda neko zna
He, to sam i mislio, A ZASTO MI FALI 10 mm
p.s. mada nisam jos podesavao rucicu iz kabine, rupe su slicovane Valjda ce se namestiti, ako ne slicovacu dodatno rupe Imam odstojnik i sipku koja se pomera, sipka je spojena, al odstojnik kraci za 10 mm (oko 10)
Sve mi to ide nekako tranjavo al guzva na poslu, pa strugar(vikendom ne rade, i strugar ima dusu ), pa nemam auto, a tamo gde mi auto brdo kilometra, pa hladno, malo bolestan, itd...
Bila kriva poluga menjaca, pa sam vratio iskrivljenu staru i doveo u red (levo sam ja, a desno poluga ) I radi savrseno al samo poluga na menjacu mi radi samo prva, a druga, treca i ostale skoro nista nehvataju (probali na gurku da upalimo)! Tako da smo skinuli menjac i otvorili da vidimo sta ima unutra Ulja i vode ponajvishe je bilo
Sutra bi trebalo da prepakujemo moj ispravan menjac u zvono od ovog sto ne radi Samo ne znam da`l ce to raditi
Sve u svemu ni anlaser mi ne okrece bas najsretnije, ko da vrti 50 obrtaja u minuti
MRZIM FORDOVE
Comment