Pa tockovi su samo nabrzinu namontirani da bi mogao da se gura po garazi da nesmeta stalno na jednom mestu.. to je nekako sudbina Fordova iz tih godina (Saabo, nepucaj, zezam se bre, ma cujes , samo se salim )
A sto se tice Dunava, mislim da nece moci, ko ce da ga gura 40Km ? Znam sigurno da Saabo nece, ali ako se pojavi neki dobrovoljac, mislim da ce mu Saabo izaci u suret i dati mu da to odradi pod uslovom da uzme autorska prava na film koji bi tada snimio
Sta je bilo vareno, menjac? ili zamajac (moram da pitam jer me nebi cudilo da je nekome i to palo napamet
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Saabo, treba li ti pomoc , ja da kazem a ti da nateras nekoga da radi dzabe
Vidim ja da se tu samo zezate na amaterskom nivou, nije mi jasno samo jedno: Zasto nisu motor i menjac uklopljeni van auta i tako upalili motor, mislim za test, nikad neubacujem motor dok ga ne provrtim bez svecica na anlaseru jedno 10ak minuta u vise etapa. I tek kad ga upalim na stolu, onda ide unutra
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Pa tockovi su samo nabrzinu namontirani da bi mogao da se gura po garazi da nesmeta stalno na jednom mestu.. to je nekako sudbina Fordova iz tih godina (Saabo, nepucaj, zezam se bre, ma cujes , samo se salim )
A sto se tice Dunava, mislim da nece moci, ko ce da ga gura 40Km ? Znam sigurno da Saabo nece, ali ako se pojavi neki dobrovoljac, mislim da ce mu Saabo izaci u suret i dati mu da to odradi pod uslovom da uzme autorska prava na film koji bi tada snimio
e jes ga nafilovo svaka cast
Originally posted by BOOST
Sta je bilo vareno, menjac? ili zamajac (moram da pitam jer me nebi cudilo da je nekome i to palo napamet
Mislis Ma ostrugace zamajac menjac kad upali nije puno al se cuje...
Saabo, treba li ti pomoc , ja da kazem a ti da nateras nekoga da radi dzabe
Vidim ja da se tu samo zezate na amaterskom nivou
Cu amaterski Ne da je amaterski vec... ultra turbo amaterski... tako je kad neces da das ni dinar vise iz principa
Originally posted by BOOST
nije mi jasno samo jedno: Zasto nisu motor i menjac uklopljeni van auta i tako upalili motor, mislim za test, nikad neubacujem motor dok ga ne provrtim bez svecica na anlaseru jedno 10ak minuta u vise etapa. I tek kad ga upalim na stolu, onda ide unutra
Nije mi padalo na pamet da ga probam upaliti van kola. Ti barem imas sto i neke drzace, no ja za tako nesto nemam uslova (ja nemam garazu, a sve ostalo je ... ne zavisi od mene).
Motor je i bio sklopljen napolju, al sa neispravnim menjacem (otkud sam znao da je neispravan ) I takav je usao unutra, i onda smo skinuli menjac i zavarili onaj stari, al... no to nije problem. Problem je sto i karburator nije ispravan i ko zna sta jos!
Sve to ne bi bio problem da sam dao 200-300 evra i resio stvar, al bez para ide ko uz ...
Comment