Ja ne pijem bivodu Pijem SINALCO :lol: :lol: :lol:
p.s. Zatvorili nam Fontanu (onaj beli cirkus kod Arta ), pa nemamo gde da izlazimo
A od motora ostali samo dugmići
Što se Arta tiče on je i ovako propao! Tamo možeš samo bilijar da igraš, il pikado (zajedno ne možeš )
Mada bi trebala Umbrela da počne sa radom, živa muzika (zabavna domaća, da ne kažem narodna), al dok ne počne eto mene online
Ne, motor neide u Skyline-a , dolazi u Skyline-u jednoj 33-ojci a iz 34-orke R je dakle iz jednog Bi-TuRba ali neznam sta je greska sa njim, videcemo kad za mesec dana skoknemo do Nemacke u jednu luku pri Hamburgu dokle se transportuje brodom iz Japana.
Vlasnik je moj "sin"
Malo jasnije?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Boost 14000 rpm....pa još SAAB..hm.....Zona preko 10000 je rezervisana za Hondu ...he,he,he!Gosp. Soićiro Irimadjiri je jako, jako davno za Hondu napravio GP mašine koje su se vrtele na 23000 rpm .Jedna mašina je bila zapremine 250 ccm(6 šest cilindara),druga 125 ccm(5 pet cilindara i treća 50 ccm( 2 dva cilindra)!Živeli!
......nisam čuo da je išta puklo!Honda je tada(sredina šezdesetih) sa tim mašinama bukvalno rasturila GP prvenstvo sveta u svim klasama gde se pojavila!Morali su čak tada da menjaju i propozicije GP takmičenja!Iz tih mašina je kasnije proistekla legendarna Honda CBX sa šest cilindara i 1000 ccm.Što je najveselije sve ovo o čemu pričam dešavalo se pre više od 30 godina!!!
Comment