Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
uzivo na skupu hondasa... i dalje je svaka nedelje na Banjici?
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Au Chicha pa ovo ozbiljan auto! Aj nek je sa srecom i da ti dobacim iz UK sta god zamislis (novo i polovno) jer je puno trziste voksala...
Jesi probao da legnes sa zenom nazad i da... gledate u nebo kroz panorama krov?
JAOOOO vidi ga ovaj sudija iz Mapetovaca Dora... kad on ne bi dobacio
Ja sam gabaritno preveliki za ovaj auto bilo gde osim za na vozackom mestu
@ shonsy, hvala na lepim zeljam i ponudi za delove, ali ovo je klasicni Opel ali je bivsem vlasniku bila lepsa ova oznaka na motoru pa je zato stavio, u svakom slucaju ako budem imao neke zelja za daljim "budzenjem" javljam ti se
update, Astra je dosla kod mene sa 170HP, a posto EDS to zna da poveca, a bilo je problema u fazi chipovanja, onda ako nece bregu ChiChi onda ce ChiCha bregu i tako par slika sa putesestvija do EDS-a...
ne zamerite sto je vise ostalih nego slika iz EDS-a
NARAVNO NAJBITNIJA
Comment