belih mat ima par kod nas i nista spec totalno ne upadljiv auto a za nase potrebe treba da bude sto upadljiviji a ne preterano lep ,ovaj je izuzetak ovaj je upadljiv a i prelep .Naravno o ukusima totalno glupo raspravljati ja sam ovo zeleo i to je to auto je brtalan sad !!!!!
Sad cekamo nalepnice da padnu i da vidimo onda kakav je !!!!! joooj kad zadriftuje !!!!!!
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ja sam samo parafrazirao njegove reci-za to prvi u gradu,naravno o ukusima ne treba rasparavljati,a ko zna mozda kada ga jednom budem video uzivo,promenim misljenje...Sto se tice bele mat,ja ih po bg-u nisam vidjao,samo jedan audi,i to u Grckoj,mozda je to cak taj arapin ....da ti sto duze traju folije,kakve god da su
Off ON
Pošto me zainteresovao postupak, malo sam potražio ovo ono i dsz pa nadjoh da taj postupak može da se radi sa odredjenom opremom. Najeftinija varijanta je oko 3000 dolara (ta za manje delove) a onda ide 5 pa 8 hiljada tih novčanica. Galon tog nečega košta 800 dolara. Plus sapunice, herteri itd...Koliko treba za auto nemam pojma toliko me baš i nije zanimalo.
Možda je jednostavno ali boli glava od cene... Plus otrov itd... Onaj što je snimao mobilnim je zreo kandidat za bolnicu
Oni klasični postupci su još gori, prajmer ovaj pa onaj pa sušenje izmedju pa šmirglaj pa prajmer pa šmirgaj pa temeljna boja pa suši pa ovo pa ono pa tako 3 dana
nije Mazda,nije...
salu na stranu BMW izgleda fantastichno.ne znam kakva su pravila u drift-u ,da li ce biti prituzbi od strane vozaca zbog sjaja,ili ce morati da voze sa cvikama.
a za taj cveni bemve....pa lichi ,e znas,lichi
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment