Da se uklopi ovo, da se uklopi ono... , pa na kraju ispade GTi .
Fino, okaci neki sliku kad sve to kompletiras. Meni se isto svidjaju ti spojleri od gti-a, volan je isto bombona, i operi malo motor. Nisam bas neki cistunac, ali u poslednje vreme vise volim da vidim cist motorni prostor nego kokpit vozila, mozda zato sto uvek ima nesto da se radi pod haubom, ma cisto subjektivno.
Bas tako step by step
ali taj step bas i nece skoro jer se planira potpuno rasturanje,ciscenje od rdje(koje ima dovoljno ,i malo vise od toga) pa farbanje (doduse jos uvek ne znam u koju boju) pa ponovno sklapanje, tek onda idu branici znaci mozda i ne bas skoro reda tri cetri meseca.
Ali slike su obavezne
A doci ce red i na alu felne nadam se nisu bile na autu sa koga je sve to poskidano ,inace bi vec bile montirane,ovako ce da sacekamo jos malo
dfast> ma nije on tolko prljav nego je lose svetlo pa ti se samo cini uglavnom je mnogo cistiji nego sam auto spolja
Auto je preso oko 5 km ulje bilo na min. dosuto ulje i vracen nazad jos toliko.
Ako imam srece samo semering, kaisevi i mozda nosac motora( i ulje naravno),a ako nemam videcemo.
Sad samo treba da se nadje vreme da se sve to sredi i da se vidi dali jos nesto fali.
Svaka cast, Swift mi je bio prvo licno auto. Mala dzepna rakera (Pocket Rocket kao sto bi Australijanci rekli)!
Suzuki Swift GTi 1993. model
(skoro 2 i po godine, uzivao sam svaki sekund u voznji, pa cak i kad mi je riknuo mjenjac i stao par puta)
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Nego kako ti riko menjac,prvo otiso sinhron druge(nije mogo da se ubaci iz trece u drugu) ili...?
Nema na cemu!
Kako je otisao?!
Pa jebi ga, vozio sam ga jedno 2-3 mjeseca kao nenormalan. U drugoj sam ga gurao do 7,500rpms i dostizao je 107-110km/h a REDLINE je poslije 7,500rpms (maximala 9,500)!
Pukao mi je long shaft izmedju druge i trece brzine.
A najveca boljka kod Swifta ti je mjenjac i to druga brzina! To svima prvo rikne (prvo sinhron pa onda samelje zubcanike).
On ti od prilike izgleda ovako (posto ne znam kako se to zove na Srpskom).
Najveci zupcanik je 1 brzina, pa zati manji od njega je druga i sve tako do pete...
Meni je pukao (kao da si ga bonsekom presjekao) izmedju zupcanika od 2 i trece brzine. Tako da sam mogao voziti auto u prvoj i drugoj, a 3-4-5 i R kao da ih nije ni bilo (kao da ne postoje)!
(imam negdje u sobi oba dijela od tog polomljenog "long shaft-a", pa kad nadjem okacicu sliku!
Inace korpu od mjenjaca (gearbox) na Swiftu je veoma lako skinuti i brzo se skida. Jedini, najtezi dio je na kraju sastaviti (kad se gearbox otvori). Jer su napravili tako ****no 2-3 sharafa (koji zatvaraju korpu, gearbox)... Ne znam jesil imao prilike da "chachkash oko mjenjaca i same korpe mjenjaca?!
Al mi smo se jednom kod drugara toliko napatili... on je imao majke mi, pa najmanje 10-tak Swift GTi razlicitih auta. Puna garaza dijelova. Jednom je bacio pune dvije prikolice od kamiona dijelova kad je sva auta rasprodao i poceo novi biznis.
Sta mislis koliko je tog drugara kostao ovaj Swift GTi?!
Ovaj Swift GTi je trebao imati motor od Mazde 323 Familije GT-R (143kW stock) plus malo veca turbina i jos neke pizdarije... Bili smo nasli i Caltus-a GTi (Suzuki Caltus GTi, Japanski import Swift GTi koji je AWD) imao bi preko 225kW na nekih 750kg! Ala bi to letilo. Ali zbog Australiskog Saobracajnog zakona i "regulacija" nismo bili u mogucnosti da realizujemo "projekat".
Tako da ova zamisao osta samo san... al nikad se ne zna, mozda jednog dana bude i java!
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment