Peugeot 206 2.0 HDi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gizmo123
    CBC Početnik
    • 25.05.2010
    • 4
    • Beograd

Peugeot 206 2.0 HDi

Evo mog auta. Kupljen sa 146 hiljada kilometra pre nekih dva ipo meseca u Dzermaniji u Duisburgu za ravno 2k evra. Vozio sam ga prilicno puno od tad jer sam nabio ~18k kilometara.
    Proizveden krajem 2001. , 2.0 HDi 1997cc, 66kw, 88.5 ks, vuce ko blesav za ovakav autic, prilicno dobro je ocuvan. Zavrsio carinu pre neki dan i sve me je izaslo 267 evra + pdv 413 evra + 200 evra usluga speditera. Sve ukupno 880 evra. Lezarina 20 evra, znaci 900evra. Troskove prevoza do ovde sta znam 200 nesto evra iz Carcassonna u Francuskoj jer sam tamo bio kod ujaka i vozikao se na colkama dva puta po mesec. Mada troskove ne racunam jer je auto isplatio sebe jer sam "radio" s njim heh . Nema felne i klimu. Standarna oprema, ABS , el. podizaci, maglenke, airbagovi u sedistima volanu i napred kod suvozaca valjda, elipse sam dobio uz auto. Ima senzore za kisu, to me je iznenadilo jer sam mislio da samo novija kola imaju to.
    Inace moj prvi auto, polozio sam pre godinu ipo dana otrilike ali nisam vozio nista od tad, tek sam poceo da vozim u inostranstvu.

Opsta misljenja o autu, saveti za laksi styling auta bi bili dobrodosli. Felne na prvom mestu ja mislim, ali sa nasim putevima sam skeptican za alu felne nesto. Koliko su pametne alu felne i jel mogu da se poprave ako ih iskrivis, relativno sam nov vozac pa o ovakvim stvarima znam jako malo. Da, jos jedna stvar, ovih dana radim registraciju, koliko ce da me izadje za ovu kubikazu, cuo sam oko 25k otrprilike. Cisto informativno, koliko bi me izasao ovakav HDi ovde kod nas, jer bi ga kupio kad tad jer mnogo gotivim 206icu. Ne znam jel mogu sva ova pitanja u ovu sekciju foruma, ako nije dozvoljeno unapred se izvinjavam. Evo i slika napokon:

• Paranoid
    CBC Senator XXL
    • 13.01.2009
    • 622
    • Beograd
    • Fiat 131 1300

Re: Peugeot 206 2.0 HDi

Lep pezo i dobar motor.
    Mislim da su alu felne dovoljne sto se tice stajlinga,inace mogu da se isprave ukoliko se ostete.

Poz
    Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Za početnika možda i nije baš 2.0 ali kad si ga već kupio neka je sa srećom i pamet u glavu

Comment

• Gizmo123
        CBC Početnik
        • 25.05.2010
        • 4
        • Beograd

Heh ne brini, necu da ludujem sa njim ovde jer nema gde bukvalno. U Francuskoj je imalo gde da se vozi, dobri putevi a u planinama reli otprilike . Odemo sa troje kola ujak, buraz i ja i pratimo se i zezamo. To je vrhunska voznja u planinama sa veoma malo saobracaja, ovde u gradu ni ne pomisljam na brzine koje sam razvijao tamo u france i nacinu voznje. Inace za motor, svi koji su mi vozili auto tamo su se odusevili i rekli da je motor bomba, stvarno vuce dobro i lepo drzi krivine za mali auto. A razlog sto ide dobro, kapiram da je to zbog toga sto je motor dosta jak a mala karoserija.

Imam ja dosta predjenih kilometara iza sebe, ali nisam uopste ispraksiran za gradsku voznju, pogotovo ovde u Beogradu. Tamo je bio mali gradic pa sam se snalazio koliko toliko ali BG i ove guzve, haos.

Comment

Working...
        X