Nazalost necu doci jer se 23. septembra vracam iz Amerike i mislim da cu biti poprilicno iscrpljen od puta, ali do kraja godine dolazim sigurno u KG, pa cemo se videti.
bella
Collapse
X
-
Mijenjao si samo H7 jel ? Reci utiske kad budes vozio u mraku..i mene zanima, uzeo bi nesto slicno ili Philips BlueVision/SilverVision ili Osram CoolBlue/Silverstar samo neznam koje su najbolje..?
Lijepa Alfa...sa "malo" zakasnjenja..www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Da, menjao sma H7. Vozio sam ja u mraku, ali ne gde nema nikakve druge svetlosti (npr. u sumi..). Bez sumnje je bolje u smislu ispunjenosti prostora, a to je i najbitnije, za daljinu imamo dugacka svetla.
Mislim da je model Philips Nightvision i one su sa Osramom Silverstar najbolje trenutno...
Comment
-
-
Malo smo obnovili obucu...
Vredestein Sportrac 3 design by Giugiaro...Dizajn mi nije toliko bitan (mada je sara sportska)...uzeo sam ih zbog velikih pohvala koje dobija ta guma na testovima. Prvi utisak posle gradske voznje i testiranja po Kosutnjaku - malo bucnija, malo vise neudobnija od Michelin Pilot Primacy, ali jako stabilna u ostrim krivinama i na kocenju. Osecaj je "sportskiji" nego u Michelinu. Ostaje mi da vidim kako se pokazuje po kisi, gde bi trebalo da je super, na velikim brzinama i naravno po zimi, gde bi takodje trebalo da je odlicna (poredeci sa letnjim gumama). Dobra je vest i da su felne u izvanrednom stanju, na balansu nije skoro uopte bilo potrebe za korekcijama.
Comment
-
-
Super izgledaju,a kako i ne bi...
Prenesi utiske (verujem pozitivne) kada izvršiš daljne testove.
A da li si možda pročitao negde test ovih novih Tigar Syneris?
Sada hvala bogu ne moram da razmišljam o novim gumama,ali me baš zanimaju,jer cena ima je oko 7500din za dimenzije 215/45/17 pa sada kolko to može biti loše ako ih pravi Michelin?
Comment
-
-
Verujem da je dobar izbor.Imao sam dobra iskustva sa Hi-Trac,posebno po mokrom(dodushe,to je guma iz nize klase).Takodje,frend je imao super iskustvo sa Sport Trac 2.
Damjane,Syneris je Prima u W,Y brzinskom indexu.
Comment
-
-
Ma znam ja da su one istog dezena kao Prima samo W /Y index (270/300km/h) i da se prave samo 16 i 17 cola,pa meni takve i trebaju.
To ne znači sigurno da su istih karakteristika kao one,inače bi se raspale pri velikim brzinama da imaju isti sastav.
Comment
-
Comment