Opel... nekada i sada

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Bači to avetinjo i kupi konačno onog Audija!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• nole
      CBC Senator
      • 02.10.2004
      • 231
      • Igalo

Pozdrav poslije duze vremena

Tetak, baceno je, ostavio sam ponesto sto se moze prodati i pokloniti a ostalo nema nista novo osim to sto radim po cijeli dan. Putujem za Budvu svaki dan tako da kuci dodjem dosta umoran i ubrzo idem na "pajanje" tako da me nema na forumu

Vidim da je forum malo preuredjen i cini mi se da je bolje nego ranije. Pohvale sa moje strane za osobu ili osobe koji su bili inicijatori i izvrsitelji.
      Kada bude sta novo obavezno Vam javljam
      Pozdrav

Comment

• nole
        CBC Senator
        • 02.10.2004
        • 231
        • Igalo

Poslije duze vremena evo mene opet i zaticem opet promijenjeno stanje sto se tice foruma. Svaka cast, sve je bolje i bolje, samo kada bi ja imao malo vise vremena

Kao prvo neka je Svima sretna nova godina i bozicni praznici i svima zelim sve najbolje sto se pozeljeti moze. Kod mene je stanje nepromijenjeno a kako sam cuo (ako je to tacno) uskoro u CG stupa na snagu zabrana sto se tice uvoza polovnjaka. Necu imati kada ni auto da kupim kako je krenulo jer radim non-stop. Katastrofa ...... da bar znam za sta radim ali valjda bude i boljih dana. E a sada idem da malo procesljam po temama (ako se snadjem )
        Ima li sta posebno novo, je'l se neko ozenio, dobio sina ili pisulju

Comment

Working...
        X