Kao prvo i najvaznije, nikome nista nije bilo a bilo ih je 5. Sto se tice popravke .... o tome i ne razmisljam jer mi treba za prednji dio oko 650 - 700 Eura. Kazem prednji jer je tako udario u zid i poceo da se penje uz njega do visine od oko 1 m i parao nekih 5 m a kada se odlijepio od zida onda je i zadnjim tockom udario u zid (ne udarivsi blatobranom) tako da je zadnju osovinu pomjerio i popravka bi izasla onoliko koliko je i vrijedio prije "sredjivanja"
Moze se primijetiti da nije bilo trulezi ....... inace A sto se tice soferke nije niko glavom vec ja rukom. Reko bolje to nego bratu samar posto ga je zasluzio
Inace kadet je '85 i presao je 392.000 km, sa zamjenom motora prosle godine. Inace kod mene je 4 godine i presao sam oko 62 hilj.
Sta da se radi .... skoro sam ga rasturio, ostalo je da skinem peta vrata - gepek, branik, stopaljke, rezervoar i zadnje vjesanje. Siber me odusevio kako su ga napravili a vise ima instalacije za centralno, podizace i retrovizor nego sve ostalo zajedno
Comment