Citroen Xsara II, 2.0, 16v, exclusive

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dacha
    CBC Senator XXL
    • 23.06.2007
    • 356
    • Beograd, NBG
    • Xsara II 2.0i

Citroen Xsara II, 2.0, 16v, exclusive

Posle duze potrage pre par nedelja sam kupio ovaj auto i za sada sam jako zadovoljan.
    U pitanju je Xsara, 2002 godiste, 140.000km presla, sa navisim paketom opreme, 2.0 motor, 136 konja.

Promenjen je set kvacila i uradjen veliki servis, ostalo je jos da uzmem nove gume, stavim plin, i prednji desni retrovizor je zeznut pa se ne uvlaci i ne moze rucno da se skupi tako da bi i to trebalo srediti.

Cekam da mi stigne i brava s obzirom da sa jednom imam problem pa centralna ne radi kako treba ali to je vec naruceno u Vitrou tako da ce uskoro biti reseno.
    Takodje i felne mu ne bi ruzno stajale ali to ce sacekati da se finansijski oporavim i sredim prvo ove bitnije stvari.

Za sad sam presao sa njom oko 2000km i jako sam zadovoljan, lepo vuce i poteze, potrosnja zavisi od noge na gasu i prilicno je udoban za ove nase puteve.

Od opreme ima: branici u boji auta, servo volan, ABS, ESP, airbag-ove za vozaca i suvozaca kao i bocne, klima, kodiran kljuc, multifunkcionalni volan, blindirana vrata od vozaca i suvozaca, tempomat, centralna brava, putni računar, tonirana stakla, električni prozori, grejači retrovizora, sedišta podesiva po visini, svetla za maglu, senzori za svetla, senzori za kišu, radio CD....

U principu jedino sto mi se ne svidja na autu jesu ovi braon momenti na enterijeru, ali to i nije toliko presudno u odnosu na ostale stvari koje mi se svidjaju, vec sam se na neki nacin i navikao na to.
    Evo i par slika, nisu neke ali dovoljno da se vidi a bice i boljih kad se uklopim sa svojim vremenom i prognozom ;]

The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Re: Citroen Xsara II, 2.0, 16v, exclusive

Lep autic Da se lepo i bez problema navozas

Blindirana vrata

PS Koliko evropljana ako nije tajna?
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Laguna 2002
      CBC Senator
      • 13.12.2009
      • 297
      • Bačka Palanka

Da nije iz Španije ?

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

Ta blindirana vrata sam vidjao na nekoliko Xsara.... Ima unutra limena ploca, debljine skoro pola cm Posto sam nekad bio zagrejan da uzmem ovakav auto, dosta opreme itd a nije imao Bog zna kakvu cenu

Neka te dobro sluzi I nemoj auto da razbucas kao nas na kanteru
        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• dacha
          CBC Senator XXL
          • 23.06.2007
          • 356
          • Beograd, NBG
          • Xsara II 2.0i

Da uvezena je iz Spanije 2008 sa 80.000 km po podatcima iz mreze zvanicnih servisa, tamo je bila u vlasnistvu policije a daljim ispitivanjem sam saznao da su xsare sa exclusive paketom opreme vozili njihovi sefovi, sluzbena lica i slicno dakle nije bio u patrolama i te fore. Unutra je sve fabrcko, i nista nije razdrndano i pohabano. U principu od nekih 15ak pregledanih Xsara ova je bila neuporediva sa stanjem u odnosu na sve ostale koje sam gledao osim jednog dizelasa 2.0 ali naftara mi nije bila prihvatljiva opcija. Tako da iako sam jurio 1.6 zbog ukupnog stanja auta i nakon pregleda u par servisa presao sam preko 2.0 kubikaze i uzeo nju.

S obzirom na igranje sa tom jednom bravom skidao sam tapacirung na desnim vratima i da ima cevlar u vratima od vozaca i suvozaca. Cena je bila 4.400e sa sve velikim servisom koji je uradjen o trosku starog vlasnika a na moje ochi.

I necu je razbucati (a ni prangijati iz nje hehehehe), jeste da sam navikao na kola koja su sportkog duha i na visoke obrtaje ali ovo jednostavno nije auto za divljanje (mada ima snage kad zatreba) vec za opustenu i udobnu voznju sto sam prakticno i trazio kad sam odlucio da promenim auto...

Comment

• alexa05
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2006
            • 1769
            • Smederevo
            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Lepo bas fin auto

Nego jel to stetoskop na zadnjem sedistu? Doktor?
            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• dacha
              CBC Senator XXL
              • 23.06.2007
              • 356
              • Beograd, NBG
              • Xsara II 2.0i

Hvala, i da jeste stetoskop ali nije moj, radim u primarnoj zdravstvenoj zastiti ali nisam doktor, tj. bar ne doktor za ljude vec za kompove

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

sta ce ti stetoskop? pa radim povremeno u banci

lep autic, cestitam na kupovini, dugo da te sluzi i puno bezbriznih kilometara da predjes.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Paranoid
                  CBC Senator XXL
                  • 13.01.2009
                  • 622
                  • Beograd
                  • Fiat 131 1300

Dobra sedista.
                  Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• Ji 4Tze
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 806
                    • bg
                    • Honda CR-V 4WD

e pa Dacho, sit se izvozao bez briga, bar si siguran od malog kalibra

Comment

• dacha
                      CBC Senator XXL
                      • 23.06.2007
                      • 356
                      • Beograd, NBG
                      • Xsara II 2.0i

Siguran pod uslovom da Dora ne vadi tetku

Comment

• SHNAPSI
                        CBC Član
                        • 01.12.2010
                        • 65
                        • NIS
                        • CITROEN XSARA 2.0 HD

Lep opis i lep auto.Posto posedujem xsaru 2003 hdi 2.0 mozgao sam sta to pise i znaci na nalepnici kod stuba prednjih vrata u stilu " protectionado u arrmorado klass 3" ili tako nesto bese a poreklo je spansko i prica se uklapa 100% znaci ija imam milicajca u garazi iako iste izbegavam u sirokom luku ...ali sta se moze......A STO SE TICE KALIBARA ne bih rekao bass da stiti samo od malog kalibra ko sto rece neko vec od pistoljskog i automatskih kalibara do 8 mmm.ALI mislim da zlu ne trebalo nije t o za mene ili nekog ovde nego je bilo protiv ETA -e valjda.Problem sa bravom je isti vozacka je u pitanju verovatno a daljinac je bio van upotrebe (predpostavljam ) novi kosta oko 8500 din.A moze se 30 evrica uzeti i neki alarmcic sa 2 daljinca i eto resenja ko sto ja napravih .Ostalo se kod mene nije nista kvarilo naravno veliki serv je odradjen na 110 kkm a preuzeo sam auto sa 95kkm ostalo je ok
                        NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

Working...
                        X