"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
hvala aki
ako ove 45-ce zakazu imaju jos jedne mada sam uzeo sve novo i dizne i dihtunge to jest ceo komplet nov sam uzeo
a trudim se da napravim sto verniju kopiju motora iz DTM-a samo na webere da radi sve posto volim mehaniku i iz nje izvuci najvise sto se moze
To je to, za auto iz tog vremena. 45ice nove se u UK prodaju za neke basnoslovne cifre, ~900eur, tako da ti skroz zavidim na oba para.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
To je to, za auto iz tog vremena. 45ice nove se u UK prodaju za neke basnoslovne cifre, ~900eur, tako da ti skroz zavidim na oba para.
hehehh i ja sam ih vijo dugo godina cak sam uzo i jedan par 40-tki i kupio kit za 45-cu pa sam ih napravio hhheheeh a da skupi su jako i to bas bas ne samo u UK nego i u DE jbg
a aki je aki ja sam ja heehheheh
a sto se tice dtm-a to sam reko za motor samo da izadjem sa pribliznom snagom ja sam sretan
Comment