Ma jasno je meni da je Solex 4a1, poslednja rec tehnike, pred direktno ubrizgavanje. Tu je prica o karbovima dovedena do savrsenstva, nego mnogo me lozi ovo sto Shone radi. Gledam ove slike, i sve bi i ja ovako, ko malo dete.
Karbovi su stara skola, ima nesto u cimanju i njakanju oko stelovanja a razlika u performansama je zanemarljiva ako je posao uradjen kako treba.
Originally posted by banekg
Jbg. kad meces ove slike, a meni to dusevna 'rana.
Na kraju cu da zahebem plin.
Ja vozim 4 grla na plin. Nije da se hvalim time, ali hocu reci da moze.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Shone budzi kadet i pontiac, Boban budzi bmw. na koga si mislio?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
heeheh pa ima nas pomalo hehehee koji se igramo sa varrijatama jbg ja to volim
jeste da iam malo zezanja oko njih ali nije frka polako sve i to dodje na svoje mesto
e evo malo da pokazem sta se radilo,nisam davno stavio slike
kolega iz HR mi doneo diskove posle malo cekanja stigli,inace su od audia s3
hvala mu puno nas kolega VRCKO. odma smo ih probali i videli sta pase de sta ide i koliko sta treba raditi,to cu postaviti malo kasnije kda se urade nosaci celjusti i namontiram sve na glavcine i to bude sto kazu na pasent
evo kako to sve izgleda a ovih dana kad se malo rasteretim radicu zadnji trap i na njemu ima izmena pa cu pokazati
Comment