Jedan obican autic, Punto-novi prevoz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ne verujem da ce ovo nekoga zanimati ali cisto za licni dnevnik: Dakle godinu dana proslo od kako je auto kod mene. Uradjen servis koji se poklopio tacno kako treba 15 000 ili godina dana, kod mene tacno tako i bilo. Cena redovnog servisa 0 din. (akcija besplatnog odrzavanja prvih 50 000 km ili dve godine) jedino se placa servis gasnog uredjaja tj filteri plina to je ako se secam bilo ravno 2500 din Problemi? Nema. Nista. Mozda ako bas cepidlacimo ventilator kabine se sa vremena na vreme zacvrci u prvoj brzini cim ga ukljucis prvih par sekundi.....eto. Dakle sipaj vozi i to je to. Potrosnja je po gradu oko 7,5 plina na otvorenom 6. Sada u Belorusiji mi je zadovoljstvo voziti prvo sto su cene goriva NENORMALNO niske i bukvalno smesne u odnosu na Srbiju, voznja bukvalno dzabaka a jos sto ovde svi voze ogromne automobile pa mogu uvek da nadjem mesto da se parkiram.
    Sada samo da zavrsimo kasko za ovu godinu i to je to. Neka sluzi tako jos 3-4 godine i ja zadovoljan.
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Dzoni_mkv
      CBC Senator XXL
      • 29.04.2007
      • 875
      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Cisto da zatvorim temu. Posle 53800 km i nepune tri godine auto je prodat/zamenjen. Nazalost, postao je previse mali za porodicu. Kako je sluzio prvog minuta kada sam ga preuzeo u salonu tako je nastavio 3 godine. Bez ijednog problema, bez ikakvih kvarova. Samo redovno odrzavanje. Zajedno smo pregazili veliki deo Evrope lepo se druzili. Stigli svuda bez problema i na vreme. Ko kod da mi kaze da je Punto ovakav ili onakav mogu slobodno da mu kazem da ................ Moj jedini zal je sto sam nov auto (koji sam kupio nov) zamenio polovnim jer se nadam da ce taj veci biti jako kratko kod mene pa nisam zeleo da bacam novac u ovom trenutku a bukvalno sam primoran da promenim.

Dakle, cao Magarence (nadimak dobio od moje supruge) i hvala za lepu voznju. Sto se mene tice moze LOCK
      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

Working...
      X