Ne verujem da ce ovo nekoga zanimati ali cisto za licni dnevnik: Dakle godinu dana proslo od kako je auto kod mene. Uradjen servis koji se poklopio tacno kako treba 15 000 ili godina dana, kod mene tacno tako i bilo. Cena redovnog servisa 0 din. (akcija besplatnog odrzavanja prvih 50 000 km ili dve godine) jedino se placa servis gasnog uredjaja tj filteri plina to je ako se secam bilo ravno 2500 din
Problemi? Nema. Nista. Mozda ako bas cepidlacimo ventilator kabine se sa vremena na vreme zacvrci u prvoj brzini cim ga ukljucis prvih par sekundi.....eto. Dakle sipaj vozi i to je to. Potrosnja je po gradu oko 7,5 plina na otvorenom 6. Sada u Belorusiji mi je zadovoljstvo voziti prvo sto su cene goriva NENORMALNO niske i bukvalno smesne u odnosu na Srbiju, voznja bukvalno dzabaka a jos sto ovde svi voze ogromne automobile pa mogu uvek da nadjem mesto da se parkiram.
Sada samo da zavrsimo kasko za ovu godinu i to je to. Neka sluzi tako jos 3-4 godine i ja zadovoljan.

Sada samo da zavrsimo kasko za ovu godinu i to je to. Neka sluzi tako jos 3-4 godine i ja zadovoljan.
Comment