NISSAN SUNNY N13

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

NISSAN SUNNY N13

Evo resih i ja da predstavim moju ljutu masinu od 55ks .U pitanju je model N13 iz 1987god.Motor je CD17 znaci 1.7 dizel bez turbine i 55ks.Od opreme ima centralnu bravu,4x el. podizaci,el. ogledala sa grejacima,stelovanje volana,servo volan i el. siber.Limarija mu je fabricka i tako ce i ostati.Posto svaki put tocim gorivo do cepa i ponistavam kilometrazu,tacno znam koliko trosi i naj nize sto sam ga spustio je kad sam isao na zlatibor 4,2 l/100km a naj vise po gradu 5.8 l/100km.Kada nu sipam ED trosi oko 1l vise.Uzeo sam ga sa 150 000km a sada ima 250 000km.Od kvarova sam za to vreme imao dihtung glave,prednji lezaj tocka i jedna kugla i pre neki dan krajevi spona i zadnji amortizeri.Sve zajedno 300 evrica i auto je 100% ispravan.Vozicu ga dok se ne raspadne ali necu da ga prodam.

• pantelijaostojic
    CBC Član
    • 13.11.2009
    • 74
    • Beograd

Re: NISSAN SUNNY N13

Auto izgleda kao nov i ima zavidnu opremu nek te sluzi sa srecom jos puno km,ipak je to japanac

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

to to .. "mehanika rules" ,kada su poceli da dodaju previse zica u automobile zakomplikovali su ih nacisto,a i nece sad da prave dugovecne i jeftine za popravku automobile namerno.
      nek te sluzi koliko budes zeleo
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Gatti.Gatozza
        CBC Senator XXL
        • 26.09.2006
        • 411
        • Zemun
        • Lybra 1.9 / XJ600S

spreda liči na 323BF
        deluje očuvano, mazi ga i pazi.
        MAZDA

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Lici i na Corollu iz tog perioda.Svi japanci tih godista su isti 80%,pogotovo iznutra,cajgeri,prekidaci itd.Kad im poskidas oznake niko nema pojma koji je auto,samo mi kazu:"Jel to japanac?" Imam i Bluebird karavan,bez ijedne oznake i retko ko zna koji je auto.

Comment

• Nikola Petrovic
            CBC Početnik
            • 07.12.2011
            • 1
            • Kragujevac

Odg: NISSAN SUNNY N13

Kako da resim problem svetala?Naime,kad izvadim kljuc iz brave ostanu mi svetla upaljena.

Comment

Working...
            X