Pa ako bog da ako ne odem u Iraq ili Bangladesh za koji dan da radim
za NSadjane na Miseluku ovih dana ako ne vidimo se na skupu Opel uskoro.
Nema blema vise slika imate na Opel forumu a dodacu i ovde
nego mi malkice tupo da na svakom forumu dodajem slike
pa cu dati link do albuma moze? hVALA. a u Bg. cu doci direktno
iz Medulina sa njim obecao sam to nekolicini pa cu javiti gde
cemo na cevape i Pifo. (iako ga ja ne pijem jednom me ko malog
narokali u Munchenu na Oktobar festu nemogu ga videt.)
Evo linka do mojeg albuma:
Ovde nastavljam samo za Volvo a otvoricu novu temu za Lexija i iskustva sa njim.
ovo je oficialni original znak VOLVO OCEAN RACE za moj model i take imam 3 naljepnice
dvije na vratima i jednu na prtljaznim koju sam ja dodao.
Ovako je bio i moj oblepljen kad je dosao iz tvornice ali ga neki Kreten u praonici
dao sa cistacem na pritisak previse i pocelo da se skida pa sam sve skupa skinuo u roku par dana.
Ovo sam slikao unutar tvornice Torslanda u Geoteborgu 2006 g. a dacu i temu Volvo tvornica pa kome se svidja
serija Volvo neka gleda.
Najvece bogatstvo na ovom svetu je imati prijatelje...Familiju nemozemo birati...Ali prijatelje itekako... Branko Volvo for Life Lexus Forever
A ovo je sa nadzornog alarmnog sistema GPS spisak od 2009...fina evidencija
i sad uzimam i od BG firme nadzor da nisam stalno u Roamingu kad sam u Srbiji.
Zanimljiva i korisna igracka kad nam je dosadno.
Recimo upisete prekoracenje brzine preko 200km/h i listing
ZENOOOOOOOO kako si vozila ?
Nisam ja majkeeeee mi...ni bila u toj ulici...hahhaaa
Najvece bogatstvo na ovom svetu je imati prijatelje...Familiju nemozemo birati...Ali prijatelje itekako... Branko Volvo for Life Lexus Forever
VOR je posebna serija Volvo aut u kojoj ucestvuje kao sponzor velike jedrilicarske regate oko sveta koja se svake 2 godine odrzava i krece iz drugog grada...
vise na linku: http://www.volvooceanrace.com
Svakako modeli su u pocetku bili samo tamno oceansko modre boje a prosle godine su dodali
i sivu boju onako aluminium. (meni bljak)
Napisacu posebno sta su sve dodali u toj limitiranoj seriji a ja sam je uzeo jer mi se je boja od
svih koje sam vidio najvise dopala. O ukusima necemo jel tako.
Udobnost u dugim turama je mogu reci bolja u Lexiju iako je XC90 napravljen bas za take ture.
Posebno ako sedis iza na posebnom sicu sa svim zivim regulacijama i Shiatzu masazom...
Sta bi napomenuo u vezi auta kojeg sam evo dodobra provozao xc90...ja ga vozim i lagano i ludo sportski
ko da je trkaci auto, turbo to omogucava iako je tezak skoro 2,5 tone, na obicnim cestama punim zavoja
auto ide ko po tracnicama i jos bolji manualni menjac kod kojeg nemoram da skidam gas i kad menjam...
Kontrolni sistemi i nadzor stabilnosti sa ziroskopom itekako pomazu kad auto predje neki limit i pomognu
soferu da ne napravi jos vecu glupost...naravno fiziku nece niko zeznuti pa nije uspelo ni Volvu.
Kad auto predje nagib koji je dozvoljen i izracunat u odnosu na brzinu, polozaj volana-tockova, sangu koju ima
na tockovima i prenosu sistem to kontrolira i koci suprotne kotace ili dodaje snagu na one koji imaju jaci oslonac...
Evo nekoliko slika sa Volvo strane za bolje objasnjenje kako radi RSC antirolling giroskop.
a i jedan detalj kojeg vecina ne pozna kad sve siceve slozim ovako izgleda unutra.
ok ko voli Volvo neka uziva u forumu ili sledecem linku.
Comment