Posle Mercedesa W201 i W124 zelja mi je bila da vozim nekog BMW-a... Trazio sam iskljucivo kocku i to 325 ili 320 i E32 i to 730 i 735, ali nisam mogao da nadjem nijedan primerak koji lici na nesto, a da ima koliko toliko realnu cenu... Onda sam poceo da gledam i druge modele, pa je tako naisao i ovaj Kupe 325... Cim sam ga ugledao, znao sam da ce biti moj, sto se kaze osvojio me na prvi pogled i sada znam da nisam pogresio....
Auto je 92. godiste, motor je M50, 2.5 sa Vanosom i 192 konjske snage... Ima bogatu opremu za to godiste, prednji i zadnji branik, kao i pragovi su original eM, a retrovizori su kopije... Felne su Schnitzer 17x8j... Naravno, nije u prvoj boji, ali je pristojno ofarban i izgleda prilicno atraktivno... Lepo se vozi, lepo ide, nema nekih velikih ulaganja, tako da mislim da sam kupio dobar auto... Oznake su poskidane i o tome su misljenja podeljena, ali meni se licno svidja....

I dalje zelim Kocku.....
Auto je 92. godiste, motor je M50, 2.5 sa Vanosom i 192 konjske snage... Ima bogatu opremu za to godiste, prednji i zadnji branik, kao i pragovi su original eM, a retrovizori su kopije... Felne su Schnitzer 17x8j... Naravno, nije u prvoj boji, ali je pristojno ofarban i izgleda prilicno atraktivno... Lepo se vozi, lepo ide, nema nekih velikih ulaganja, tako da mislim da sam kupio dobar auto... Oznake su poskidane i o tome su misljenja podeljena, ali meni se licno svidja....

I dalje zelim Kocku.....

Comment