imao nekad juga 1.6 u radu je z128 sa 1.5 a radi se vec tri godine lancia prizma 2.0 hf turbo 16v integrale! dobio sam turbinu k27-352 od jednog druga iz nemacke pa me interesuje misljenje o toj turbini za lancijin motor!
interesuju me svi predlozi i usmerenje sta je najbolje da se uradi! bice jos slika malo sam usporio jer sve kosta ali polako jedno po jedno i bice gotovo! pozdrav!
E ovo ce biti pravi sleeper, hehe.
Fino ti to radis, moja prisma je sva u gitu pomesanom sa trulezi.
Da si pitao nesto za horizontalce umeo bih da ti odgovorim ali za puhalo njet.
Svaka cast, jos da nas castis kvalitetnijim slikama
Koji diferencijal imas pozadi? Prizmin koji se zakljucava na dugme ili deltin torsen?
Iz kog automobila stavljas motor. Znam ja da su svi ti motori isti u prici i na forumima, ali kad krenes da pakujes shvatis koliko se raznih nosaca i gluposti razlikuje. A prizma ima, hvala bogu, minijaturan motorni prostor tako da ce to biti opasna gimnastika, posebno za ogromnom 16v glavom.
Postavi slike kako napreduju radovi
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
kad stignem postavicu i nove slike prosirenja posto vecinu stvari radim sa drugom a on je sada u austriji! ide glava 16v sa drugim ecu klipovi od turba i ostalo sto treba!kako imam mogucnosti tako nabaljam sta mi treba stigle gume 205/50r16 fulda carat progreso! presvlacim sedista recaro i celu unutrasnjost nabavio materijal i metalic zelenu itd! uh spisak je toliko veliki da me vec boli glava! ako uspem da dodjem do para zavrsicu je vrlo brzo!
ali je to sve pitanje! guram polako pa cu da vas obavestavam o napretku radova!
mozete da dajete predloge vezano za izgled felne itd! pozdrav!
i ja bih voleo da sam uradio vise ali!!!! bice jos slika ako bog da! diferencilaj je lancijin na dugme verovatno je bolji deltin torzen a gde da ga nabavim i koja cena? ako neko ima javljajte gde sta ? pozdrav!
trenutno nikako stao sam potpuno! finansije su problem pare koje sam pozajmio treba da pristignu sledeceg meseca a ja sam ko na iglama!treba mi savet za turbinu dali da je ugradjujem ili ne? mislim na onu vecu k27-352! trebace mi prednji branici oni pravi integralci i zadnji kao i hauba! ako imas neku informaciju da znam sta da radim!
Comment