Ma za motor ne brini,nego cuvaj ogibljenje idiferencijale,nedo bog da ti tu nesto crkne a i razmisli kolko kosta opravka viskokvacila,tako da nemoj da ga silis u mestu,bar ne mnooooooooooogo
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Kad sam prodao Balena, ubio sam se trežeći Lanciu Deltu ili Alfu 145 2.0. Ko zainat nigde dobre ni Lancie ni Alfe. Pošto mi je bila frka za auto, malo dete i tako to, kupim 145 1.4 TS. Danas u Paraćinu videh jednu Deltu HF ko tvoju i došlo mi da pojedem *uda od muke. Čestitam na izboru, predivan auto. Italijancu su majstori, ostali mogu samo da im zavide! FORZA ITALIA!!!!!
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
ako si ti stavio ferarijev znak na kola, a verujem da jesi, onda si nas juce iseko kod sava centra bio tvoj auto ili ne, takva delta je tako pocela da shishti pored nas... kolka li je to turbina u pitanju.... mi smo se svi odsekli... a ja se odmah setim ove lancice na cannonbalu.
Nije vise moja na zalost promenila je dva vlasnika od kako sam je prodao a video sam da su joj stavili neke naplenice CAO i jos par gluposti koje nestoje takvom autu u opste ali jebiga. . .
Comment