bozam, moja Dedra 2.0 i.e.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bozam
    CBC Član
    • 12.09.2005
    • 39
    • NS

bozam, moja Dedra 2.0 i.e.

Evo i par slika moje Dedre. Vozim je oko 2.5 godine i mogu reci da sam zadovoljan, odrzavanje i delovi i nisu toliko skupi kako mnogi misle jer dosta delova deli sa fiat Tipo i Tempra, motor je 1994 cm3, kataloski sa katalizatorom 83kw ali je izvadjen znaci par konjica vise, DOHC, 0-100 km/h 10.5sec, 60-100 km/h 9.9. Za moje potrebe vise nego dovoljno. Malo sam tonirao stop svetla ali bih hteo jos mnogo toga, nazalost finansije nedozvoljavaju osim onog osnovnog ali dajte neke predloge mislim na styling. evo slika pa procenite sami.

• Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

ALufelne, za pocetak. Ako mozes da nadjes originalne Dedrine, kao sa mog avatara... Doduse, te se meni svidjaju, mozda bi ti nesto drugo
    Ali ove su jako kvalitetne a postoje u 14" i 15" varijanti...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

bozam, dobrodosao i ti i tvoja LANCIA!!!

Drago mi je da nas je sve vishe!!!

BTW

UROSE, ZAVRSAVAJ SA TIM ISPITIMA!!!
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• bozam
        CBC Član
        • 12.09.2005
        • 39
        • NS

naravno felne su prva stvar ali cim skupim malo kesa. nego sta mislite o zadnjem stabilizatoru i da ofarbam branike u boju karoserije. gde bi to mogao da odradim? mozda i sam ali koja farba? cetkicom ili...?

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Nikako cetkom... mora da se isprska...
          Opet je stvar mog ukusa, ali ja ih ne bih farbao. Ti crni delovi na braniku su nastavak crnih lajsni na vratima... Meni to ok izgleda

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Hi Inace dok sam vozio tempru,uvek sam zeleo Dedru caravan

Comment

• bozam
              CBC Član
              • 12.09.2005
              • 39
              • NS

ma da kakvo bre cetkanje... cim skupim nesto para... ma imao sam priliku za petokrake StileAuto 15-ce sive su za oko 100 eura 4 kom ali sam se zajebo zestoko tj. nisam hteo da se zaduzujem, ma preboleo sam nekako..

Comment

• civi
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1492
                • Pozarevac

Super autic..........dobrodosao
                Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                - Kako to misliš, kočim?

Comment

• shofercina2000
                  CBC Početnik
                  • 12.06.2006
                  • 2

Re: bozam, moja Dedra 2.0 i.e.

Imam fiat tempru sa istim motorom(mislim), pa ima neki problemcic,rekose sa nekim senzorima, pa cisto da mozda razmenimo iskustva.

Pozdrav!!!!

Comment

• herman
                    CBC Član
                    • 21.07.2006
                    • 15
                    • Split

Jedan prijedlog...nemoj ga uciganiti majketi.
                    Imaš dosta orginalnih lancijinih felgi koje izgledaju lijepo. Evo primjer...

A ovako to izgleda na autu...

Felge i spuštenje eventualno. Sve ostalo na Lanciji je grijeh raditi, kao da ideš crtat brkove mona lisi. Pozdrav!
                    Po meni je to sve što se tiče eksterijera...ostatak novaca sačuvaj za ispušni sustav. Preporuka na Supersprinta. I gljiva naravno...
                    Lancia-klub forum

Comment

• bozam
                      CBC Član
                      • 12.09.2005
                      • 39
                      • NS

Pre 2 meseca sam stavio takve felne. Razmisljao sam o 15-cama ali su ipak legle serijske 185/60. Stavio nove gume i dobio na izgledu auta. Potrudicu se da update/ujem slike. Inace sredio sam malo i limariju upasovao branik i jos gomillu sitnica. Naravno dig. tabla me zajeb... do ludila, ali sredicu je nekako ili cu ubaviti obicnu.

Comment

• herman
                        CBC Član
                        • 21.07.2006
                        • 15
                        • Split

Ah, digitalna, ajme. Pročačkaj po otpadima
                        Nego jesi li šta kopao oko mehanike, spuštanje, ispuh, usis?
                        Lancia-klub forum

Comment

• bozam
                          CBC Član
                          • 12.09.2005
                          • 39
                          • NS

Što se tiče budženja moram te razočarati da nisam ništa radio, a nemam ni nameru. Skup je to sport, i ovako dosta para odlazi na tekuće probleme. Znači jedino sam stavio felne. Ako bih još navatao zadnji spojler bio bih presrećan.

Dosta para sam uložio u remont prednjeg trapa amorti, diskovi, pločice, ramena (drugi par za godinu dana), balans štangla, glavčine, spone, nosači motora, lamela korpa...Pa zatim sređivanje to jest zaje...nje oko struje prekidači, ventilacija kabine, centralna (koja i dalje radi neradi)... ma više sam para uložio u kola nego u sebe za poslednjih godinu dana.

Još samo da sredim tu tablu. Probao sam 4 različite ali nijedna neradi korektno. Bitno mi je zbog praćenja kilometraže.

Što se tiče tvoje Dedre, šta si radio na njoj? koji je motor? šta te muči od kvarova?

Pozdrav!!!

Comment

• herman
                            CBC Član
                            • 21.07.2006
                            • 15
                            • Split

Svaka čast, prvo je dotjerat u stanje kakvo zaslužuje pa ostalo može čekat
                            Ja imam Tempru. Toliko sam mislio kupit Dedru TD al eto. Zapeo sam za jednu, kaže vlasnik prodajem kad mi stigne drugi auto iz Rijeke. I tako se to odužilo, vukao me za nos par mjeseci. I meni dosadilo, bacio se na posao sa potražnjom auta. Naletim na nekog momka, veći uzet ću ti Peugeota u zamjenu. I Tempra ima ugrađen plin, 1.6 benzinac. Računam, Peugeota neću nikad prodat, a ako i uspijem to će ići za siću. I dao sam mu 2000? i Peugeota. Znači oko 3000?. '97 godina sa 110tkm. Kao da je sa trake izašao. Tako da mi se to poklopilo i ipak sam odustao od Dedre. Nedavno sam ga kupio. I naravno kao i u svako polovno auto treba uložiti. Potrošio sam oko 6500kn, oko 800? samo da ga dovedem u tip-top stanje. Pa sad ostalo. Mada nevjerujem da ću na ikakav tuning imalo uložiti jer računam da ga neću dugo voziti. Nije jurilica al sasvim ok. Al štojaznam jesam li dobro kupio, zaigra mi srce svaki put kad vidim Dedru ili Deltu...zasada nema kvarova na njemu, nema tjedan, dva da sam ga kupio tako da je zasad ok
                            Lancia-klub forum

Comment

• Danilo
                              CBC Senator XXL
                              • 02.10.2004
                              • 908
                              • Beograd, Dorcol

Takve 14` kao sa slike mogu da se nadju po otpadima bez problema, moj poznanik ih je stavio na Yuga i platio ih je 100 eura za 185/55/14 gumam u OK stanju.
                              www.blindmanmotorsport.com

Comment

Working...
                              X