Renault laguna II , 1.9 dCi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mazzy
    CBC Veteran
    • 25.07.2010
    • 164
    • Sarajevo

Renault laguna II , 1.9 dCi

Eo ovako , i ja rijesio da postavim slike . Lagunu sam kupio prije godinu i pol , iz Njemacke . Covjek je nije da valja vozao zadnju godinu , garazirana bila . Presla bila 56 000 , otisao s njom jednom u Spaniju na odmor i na posao ponekad isao . Neki stariji covjek ... Sad za sad dobro me sluzi , nije bio neki veci kvar nikada. Uglavnom su to neke sitnice, npr. stop lampa , lampica za poziciju i tako . Otac i ja je vozamo . Naucio sam da vozim tako da stedim auto , heh ... Prva , druga , treca su mi do 60km/h , malo preko 60 ide cetvrta brzina do 80-90 , i onda peta ... Uglavnom oko 2000 obrtaja se vrti , uglavnom iznad 2000 . Trosi od 6.5 pa vise ... zadovoljan sam potrosnjom, 88kw je jaka . Oprema je privilege, kao sto se vidi na slikama automatska dvozonska je klima, polukozna sjedista , xenon farovi , bord comp ... Kupljena je prvenstveno zbog male kilometraze , inace da nije tako trazio bih neku sa boljom opremom ( navigacija, tempomat , parking senzori ) .
    Malo je prvljavo , a kisno vrijeme , neda mi se prati sada PP

• gogi11
    CBC Senator XXL
    • 26.10.2009
    • 790
    • Sever Srbije - Novi Sad

Re: Renault laguna II , 1.9 dCi

O svaka chast na slikama i opisu. Extra je laguna i kao sto rece kao moja.
    Sto si nastavio praksu matorca koji je vozio pre tebe Mani se tih jastucica pa laguna je udobna da vise ne moze biti

Comment

• mazzy
      CBC Veteran
      • 25.07.2010
      • 164
      • Sarajevo

Re: Renault laguna II , 1.9 dCi

h dje jastucice primjeti ma to stari , meni svejedno . h . GLedam da kupim presvlake negdje ... to bi dobro bilo

Comment

Working...
      X