Moj Golf...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Canonada
    CBC Član
    • 12.01.2010
    • 36
    • K.Mitrovica

Moj Golf...

Sve do sada me mrzelo da se propisno prestavim,tj slikama svog auta .Evo ga i moj golf 1 iz 77,muzejski eksponat ,auto nije dugo vozen,ovo mu je prva farba,planiram da je obnovim posle 32god ,pa sam hteo da pitam za predlog,gde i za koju cenu,nigde nije truo,znaci treba samo da se skine stara boja i nanese nova,ima samo jednu naprslinu na haubi,nema potrebe da se farba kabina,evo i slika...

posle ovog slikanja,promenjen je samo auspuh...
  • Toshke032
    CBC Početnik
    • 07.05.2010
    • 5
    • Cacak

Re: Moj Golf...

Lepo se drzi za svoje godine... Moj ti je predlog da ne ulazes u auto koji je toliko star, da je malo mladji pa i nekako... Sad, tvoj je auto, tvoj je novac...radi kako hoces...pozz od mene!

Comment

• Danilo
      CBC Senator XXL
      • 02.10.2004
      • 908
      • Beograd, Dorcol

Solidna kekana, ravna, deluje da nije izakana mnogo. Nikad nisam bio neki ljubitelj VW-a, ali od kad sam poceo da svakodnevno vozim B2 sa milijardu predjenih kilometara i 27 godina starosti, ne mogu a da ne budem odusevljen koliko je to nekad kvalitetno pravljeno...
      Stara boja ne mora da se skida, samo se matira i popravi gde treba (ako treba), baci spric git preko i farba se.

Ako nije mnogo potrosen, uz redovno odrzavanje, taj auto moze da traje jos godinama...
      www.blindmanmotorsport.com

Comment

• SchoneNK
        CBC Senator XXL
        • 17.04.2006
        • 564
        • Beograd
        • Honda Accord CL7

Vauu, i to jos TAS-ov. Znali su i Bosanci to da sklope kako treba
        www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Canonada
          CBC Član
          • 12.01.2010
          • 36
          • K.Mitrovica

Danilo,to da ne mora da se skida boja sad cujem,interesantno,samo na haubi ima jednu naprslinu farbe,drugo je sve ok,samo jos da vidim ko ce to da mi odradi!

Comment

• DULEmajstor
            CBC Član
            • 16.08.2010
            • 46
            • Josanicka Banja

I ja imam golfa 1 1.3 82 godiste, a u saobracajnoj greskom pise 85 godiste. On je nemac , a uvezen je iz svice pre deset godinica . Ovaj tvoj je odlican . Kao da ima deset a ne 33 godine. Folksvagen je folksvagen , najdugovecniji automobili i najkvalitetniji.

Comment

• Canonada
              CBC Član
              • 12.01.2010
              • 36
              • K.Mitrovica

Koja akrilna crvena farba bi uz njega isla,mislim na oznake i slicno?

Comment

Working...
              X