Daewoo Lanos 1.5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Re: Daewoo Lanos 1.5

Kod mene je evo vec 6-a godina, potpuno je opravdao kupovinu. Nikakvih intervencija nisam imao za to vreme na motoru osim redovnih servisa i potrosnog materijala. Od dana kupovine pomalo pusta ulje na glavi izmedju 3-4 klipa, dolijem ostatak od zamene i do sledece bude na pola meraca. Bregasta znam da je malo naceta na 2 bregu i trebalo bi da je promenim ako odlucim da ostane auto kod mene i sledece godine, o tom potom.
    Sto se potrosnje plina tice, ide od 8-10L zavisno od nacina voznje, godisnjeg doba i plina, prosek 9l.
    Jel ti krcka plastika ins. table?
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• PrNJaOpEl
      CBC Član
      • 26.08.2008
      • 72
      • zrenjanin

Originally posted by vujke
      Kod mene je evo vec 6-a godina, potpuno je opravdao kupovinu. Nikakvih intervencija nisam imao za to vreme na motoru osim redovnih servisa i potrosnog materijala. Od dana kupovine pomalo pusta ulje na glavi izmedju 3-4 klipa, dolijem ostatak od zamene i do sledece bude na pola meraca. Bregasta znam da je malo naceta na 2 bregu i trebalo bi da je promenim ako odlucim da ostane auto kod mene i sledece godine, o tom potom.
      Sto se potrosnje plina tice, ide od 8-10L zavisno od nacina voznje, godisnjeg doba i plina, prosek 9l.
      Jel ti krcka plastika ins. table?
      Cuo sam da im je bregasta losa.Cudi me da ti pusta...Moj ima oko 213 000 suv je ko barut,koliko je suv izrdjao mu broj pa su mu PUS kucali.Pustao mi je na nekom povratnom crevu od goriva,kao bacao masnocu.Ima kao plasticno crebo pa unutra gumica i to se navuce ka neki dzek i ja skinem opet stavim i sad nepusta.Oprao sam ga,jedino kao svaki malo baca kod menjaca.

Plastike ne krckaju za sada Problem je auspuh jako mu je los,varen je vec na par mesta pa malo i trese.Ne znam da li napred ide ono rebrasto crevo,posto je meni navareno ona spojnica kao sa prstenom.Imao sam kadetta dosta utegnutog,kad sam seo u njega prvi put osetio sam razliku dosta.Vidi se da je auto noviji i utegnutiji.Dosta je startniji od suze 1.6 ali nema mi neku krajnju brzinu.Do 100 brzo navuce,kasnije jako slabo...Vozila ga zena godinu dana po gradu mozda treba da se izduva malo Lose su mu plastike primetio sam,nisu nekog kvaliteta bas,i tako neke sitnice npr nosaci neki mali lose odradjeni pa rdjaju.Sto se tice limarije desni prag mi nazad ima rupu-izbilo ostalo je ok.Trebao bi da mu uzmem podizac levi od stakla pukla mi sajla.Ostalo sam sredi koliko toliko A osiguraci su mu cool,prvi put vidim tako nesto Moram ih naci negde da imam rezerve.Reci mi dali tvoj ima neku opremu?Moj nema nista,ni obrtaje,ni maglovke...Interesuje me ako imas obican km sat da li ti svetli lampica za gorivo kad je na rezervi?Vidim da ima na tabli ali nije mi svetlelo nikad

Comment

• vujke
        Admin
        • 29.09.2004
        • 1673
        • Mladenovac
        • Daewoo Lanos 1.5SX

Moj je sad negde na ~270K dobro je da ne pusta vise Napred posle izduvne grane idu 2 gibljive pletenice, prednju sam menjao a ostatak auspuha je fabricki
        Od opreme tu su podizaci, el. retrovizor, maglenke, obrtomer, klima, nema abs. Lampica za rezervu se nikad ne pali, ako je cekas ugasices se negde Na daewootech forumu se zale na istu stvar.Osigurace imas svuda da nabavis, standardni ubodni.

Comment

• PrNJaOpEl
          CBC Član
          • 26.08.2008
          • 72
          • zrenjanin

Znaci ipak ima to...Kod mene stavili konus,zato mi i pukne uvek negde...O Bozeee...Dobro dosli u Srbiju
          Reci mi jos nesto,cena za koju bi prodao tvoj auto,koliko mozes dobiti?

Comment

• deki023
            CBC Početnik
            • 10.09.2010
            • 1
            • Zrenjanin

Pozdrav svima!

Slucajno sam naisao na ovaj forum i video slike belog Lanosa. Tog istog Lanosa hteo sam ja da kupim (polovinom juna), zena sto ga je prodavala drzala je neku kafanu. Onda joj je zadnja cena bila 2000e sto mi je za taj auto bilo jeftino i zamalo da ga kupim. Nisam ni znao da ima toliko stvari koje nisu bile ispravne u stvari nisam ga ja toliko ni zagledao posto sam isao da vidim drugog Lanosa. Tog drugog sam i kupio. Daewoo Lanos 1.6 105ks, plin, el. podizaci, ABS, alu felne, 5 vrata, klima, AIR-BAG, uradjen veliki servis, platio sam ga 2600e + sregistracija posto mu je vazila jos 10-ak dana. Zadovoljan sam sa autom, do sad sam presao sa njim oko 2500km nikakvih problema nisam imao , jedino sto sam zamenio kablove posto mi je pucao dok sam vozio na plin. Sad su mi crkli ABS senzori prednji . Kod mene se pali lampica za benzin i dosta dugo je svetlila dok nije nestalo benzina.

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

a sve je to vezano za ovu temu, kako?
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• vujke
                Admin
                • 29.09.2004
                • 1673
                • Mladenovac
                • Daewoo Lanos 1.5SX

Vidis valjda da je on jedan od retkih kojima je kalibracija plovka dobra pa mu svetli rezerva

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

a pa ja se izvinjavam
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• PrNJaOpEl
                    CBC Član
                    • 26.08.2008
                    • 72
                    • zrenjanin

Originally posted by deki023
                    Pozdrav svima!

Slucajno sam naisao na ovaj forum i video slike belog Lanosa. Tog istog Lanosa hteo sam ja da kupim (polovinom juna), zena sto ga je prodavala drzala je neku kafanu. Onda joj je zadnja cena bila 2000e sto mi je za taj auto bilo jeftino i zamalo da ga kupim. Nisam ni znao da ima toliko stvari koje nisu bile ispravne u stvari nisam ga ja toliko ni zagledao posto sam isao da vidim drugog Lanosa. Tog drugog sam i kupio. Daewoo Lanos 1.6 105ks, plin, el. podizaci, ABS, alu felne, 5 vrata, klima, AIR-BAG, uradjen veliki servis, platio sam ga 2600e + sregistracija posto mu je vazila jos 10-ak dana. Zadovoljan sam sa autom, do sad sam presao sa njim oko 2500km nikakvih problema nisam imao , jedino sto sam zamenio kablove posto mi je pucao dok sam vozio na plin. Sad su mi crkli ABS senzori prednji . Kod mene se pali lampica za benzin i dosta dugo je svetlila dok nije nestalo benzina.
                    To je taj lanos

Comment

• PrNJaOpEl
                      CBC Član
                      • 26.08.2008
                      • 72
                      • zrenjanin

Comment

• PrNJaOpEl
                        CBC Član
                        • 26.08.2008
                        • 72
                        • zrenjanin

Evo filma ukratko,nastavak kad otopli

Comment

• alexa05
                          CBC Senator XXL
                          • 23.07.2006
                          • 1769
                          • Smederevo
                          • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Svaka cast za filmic a za trud narocito
                          EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• boban1982
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2010
                            • 1106
                            • Batajnica
                            • SAXO VTS-BIC

Svaka cast za detalje.Doterao si ga na meru!

Comment

Working...
                            X