Civic 1988 EC8 D13B1 4th gen naravno...
Engine spec.
* Displacement : 1,343 cc (82.0 cu in)
* Bore and Stroke : 75.0 × 76.0 mm (2.95 × 2.99 in)
* Compression : 9.5:1
* Power : 75 hp (55.0 kW, 76.0 ps) @ 6300 rpm
* Torque : 75.2 ft·lbf (10.3 kg/m, 102 Nm) @ 3100 rpm
* Valvetrain : SOHC (4 valves per cylinder)
* Fuel Control : Single Carburetor
Mozda jeste samo 75ks...ali zato je lagana i leti
Auto je kod mene od kada sam ja imao 9 godina...i tada je vec poceo da me zanima zato sto je bio startan i isao extra (zahvaljujuci mojoj kevi koja vozi ostro,pola muskaraca koje znam ne mogu da joj pridju
ko sme na crtu?
)
Evo nekih slika.

Felne nisu moje...to smo malo probali sa drugovog juga stavili...cisto da vidimo kako izgleda. (celicne su moje)

Preko vikenda bi trebalo da se ofarbaju delovi gde je radjena limarija i branici.
U planu prednji trap i opruge koje su verovatno otisle u q...onda ce leci i neke krace opruge da malo cistimo sneg preko zime
Engine spec.
* Displacement : 1,343 cc (82.0 cu in)
* Bore and Stroke : 75.0 × 76.0 mm (2.95 × 2.99 in)
* Compression : 9.5:1
* Power : 75 hp (55.0 kW, 76.0 ps) @ 6300 rpm
* Torque : 75.2 ft·lbf (10.3 kg/m, 102 Nm) @ 3100 rpm
* Valvetrain : SOHC (4 valves per cylinder)
* Fuel Control : Single Carburetor
Mozda jeste samo 75ks...ali zato je lagana i leti

Auto je kod mene od kada sam ja imao 9 godina...i tada je vec poceo da me zanima zato sto je bio startan i isao extra (zahvaljujuci mojoj kevi koja vozi ostro,pola muskaraca koje znam ne mogu da joj pridju

Evo nekih slika.

Felne nisu moje...to smo malo probali sa drugovog juga stavili...cisto da vidimo kako izgleda. (celicne su moje)

Preko vikenda bi trebalo da se ofarbaju delovi gde je radjena limarija i branici.
U planu prednji trap i opruge koje su verovatno otisle u q...onda ce leci i neke krace opruge da malo cistimo sneg preko zime

Comment