Daewoo Lanos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Daewoo Lanos

E ovako izgleda moj 'tić,

Moram da priznam, Korejanci prave bolje od nase zastave, u to sam se uverio.
    Eto, obavih i to.
    kako vam se cini?[/img]
    while(!asleep()) {sheep++;}
  • Ivvan
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1574
    • Nis
    • SAAB 9000

Bolje od zastave :lol: :lol: :lol: to je sigurno

Meni se sviđaju koreanci za ne toliko mnogo para solidan auto sa opremom

Pozdrav
    Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Koje je god?Jesi li imao problema sa njim?Pisi nam nesto o njemu?bas me interesuju koreanci,mislim koliko su pouzdani?
      Power of dreams !!!

Comment

• vujke
        Admin
        • 29.09.2004
        • 1673
        • Mladenovac
        • Daewoo Lanos 1.5SX

Eh, da krenem da se jadam
        Januar '99.
        Ja ga imam od februara ove godine, evo sta sam radio na njemu, malo me i maler terao:

Uvezen je iz Francuske, preko mog drugara, havarisan.
        Havarija je bila na oba desna vrata, po sredini visine, linija sirine 3cm, ulubljenje blago nagrckano sa malo skinute farbe, kao da se ocesao o nesto. To je sanirano (200E, sitnica ) Leva vozaceva vrata kao da je neko sutnuo, to nisam hteo da diram. Branici na svakom cosku kao da su strugali o zid, jedan sam popravio, ostali nisu toliko izrazeni. Prednji spojler napukao na sredini, morao sam da ga varim.
        Sto se limarije tice, odlicna je, zastita jos stoji odozdo, ali je sam lim otprilike kao na talijanskim vozilima, savitljiv i tanak.

Sto se motora tice, kad ga je dovezao umalo ga nisam poslao nazad, cula se klackalica i to kad kazem mislim BAS se dobro cula. ******, kao rekli mu nije to nista i on presao 2k km tako
        To sam zamenio, trebalo bi da nabavim i bregastu al jos ne znam gde cu to. Inace delovi pasuju od opela, sto se tice motora, ogibljenja i upravljaca. Uzgred kad sam skidao poklopac bregaste zatekao sam malo natalozene garezi, to bi BOOST mogao da mi objasni sta je u pitanju?
        Ima klimu koja ubija kako hladi, ali nema abs.

Enterijer solidno odradjen na oko, ali plastika nije tako cvrsto monirana tako da se cuje po malo zveckanja koje me nervira, nesto sam sanirao, nesto ne mogu. Jos od opreme je tu: servo volan, el. podizaci stakala, el. retrovizori.

Suma svega: kao i svaki polovni auto kada se kupuje, to je macka u dzaku, tako sam i ja to osetio na svojoj kozi. Medjutim kad se sagledaju alternative koje se nude za isti novac, ovo je ipak maximum koji se moze dobiti. Birao sam izmedju nove zastave i VW golf/jette iz '91, tako da mislim da sam dobro izabrao.
        Honda, odgovor na tvoje pitanje o problemima: prethodno sam vozio zastavu 128 iz '83, tako da u odnosu na nju, za lanosa mogu da kazem da nisam imao nikakvih prolema

Poz. | vujke
        while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Jedan moj komšija je relativno skoro imao jednog lepog crvenog lanosa, medjutim nikako sa njim nije bio zadovoljan iako je spolja delovao zaista OK.Čim ga je prodao kupio je Fiat Bravo i sada kaže da je dobio ono što je hteo.Moraću da ga pritegnem da mi objasni šta se u stvari desilo!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
          X