Doslo vreme da se malo primirim i uzmem neki auto zgodniji za duza putovanja i malu decu. Zato sam prodao renault 19 16v. Posto je kod nas veliki problem naci solidan auto koji nije presao 350000km, resio sam da cimam brata koji dovlaci automobile iz Austrije da mi dotera jedan. Nisam imao tacno definisanu marku i model automobila pa sam mu dao siri izbor uz neke smernice. I posle par dana mi je ponudio ovaj auto. S`obzirom da moj najbolji ortak vozi focus karavana, doduse jacu verziju (TDCI), i mladju, i sa GIA opremom, imao sam priliku da se upoznam sa tim modelom, pa sam prihvatio ponudu.
Dakle, u pitanju je turbo dizel motor od 90ks, 2001. godiste, kupljen u Austriji, sa predjenih stvarnih 162000km, ima sve sto meni treba, podizace, klimu, servo, abs, zatamljena stakla, alu felne i slicno.
Evo prvih slicica, u nedelju mi je stigao po kisi pa nisam bas nesto slikao.

Dakle, u pitanju je turbo dizel motor od 90ks, 2001. godiste, kupljen u Austriji, sa predjenih stvarnih 162000km, ima sve sto meni treba, podizace, klimu, servo, abs, zatamljena stakla, alu felne i slicno.
Evo prvih slicica, u nedelju mi je stigao po kisi pa nisam bas nesto slikao.

Comment