Saxo vts 1.6 16v
Collapse
X
-
Re: Saxo vts 1.6 16v
U lepo, to su verovatno sedista od 106 gti (ili 306 s16)? Cestitke, siguran sam da ce te lepo sluziti ako mu posvetis duznu paznjuwww.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
-
-
o konacno si se upisao :-)
dobrodosao
goran nam je trenutno u UK sa sonsijem
trkaju se po londonu
od pezoa 106 je enterijer tj.sedista
jel sam u pravu ?VTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
stavis lepo koni sport line
i nastelujes ih na najtvrdje pa da vidis sta je lezanje
ja tako vozim i stabilan mi je auto dosta
pitaj sonsija i gorana da ti opisu lezanje kod mene i kod njihVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
Ja zivim tu gde radi buda ako ga znate on je majstor sa setupove i on kaze da na saxa ne moze da se stavi monroe i sachs i te bulje,ili fabrikana ili normalno koni svarglicuili bilstein ali ti amorti kostaju 3 puta vise,a sto se tice tih crvenih opruga one sluze samo da bi izgledao nize a ne da bi lezao lepo,eibach i ostali spadaju u mekane opruge,osim eibach pro kita,lezanje je nauka cela tako da je najbolje imati fabrikanu
Comment
-
-
Evo i ja da pohvalim saxonca,odlican je,a bice jos bolji kad mu nadjes neke 15" felnice,i sto je najbitnije ide dobrone znam ko je cackao mapu ali sa nizih vuce kao dizel
a sto kaze skijas za lezanje iskopiras pola engleza koji voze Bilstein B8 + Faulkner opruge 155lb,sto je plafon za ulicu sto se tice tvrdoce,mada ta kombinacija je blizu 450 funti
Evo i jedna slicica
Comment
-
Comment