Opel Calibra 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sasha
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 4126
    • Novi Sad

Slazem se sa tobom da su diskretni spojleri najbolje resenje.Diskretan stajling je ujedno i najlepsi.Predpostavljam da su ti felne 15x7,ako bi stavio 17x8 nista ne bi izgubio.Kod starijih modela do 94-95 su fabricki ugradjivane felne manjih dimenzija.Moja 164-ka je isporucivana sa 14",a kao opcija 15"(tako je bilo i kod calibre,vidjao sam ih dosta sa 14") dok npr.danas i auto nize srednje klase dolazi sa fabrickim 15",neki cak i 16"! Medjutim mislim da je 17" prava mera za automobile tih dimenzija i da je sve preko toga preterano i nepotrebno.
    www.arcs.org.rs/forum

Comment

Mislim da za 17" fene nemas frke. Nisam strucnjak, al meni /50 deluje premalo za felnu 15"! To bi odgovaralo i Yugu! (naravno znatno uze od 205) Na kalibri bi 17" stajale ko rodjene! Inace auto ti izgleda odlicno! Cenim diskretnost! Seti se onog BMW-a sto je Fandjo radio za nekog slovenca!

Comment

• luka.l
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 490
        • Beograd
        • ВАЗ 21213

Originally posted by Auror
        Mislim da za 17" fene nemas frke. Nisam strucnjak, al meni /50 deluje premalo za felnu 15"! To bi odgovaralo i Yugu! (naravno znatno uze od 205) Na kalibri bi 17" stajale ko rodjene! Inace auto ti izgleda odlicno! Cenim diskretnost! Seti se onog BMW-a sto je Fandjo radio za nekog slovenca!

Ah, taj bmw.....ja ga nazivam krmacha.....
        - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
        - "I vi ste dobro."

Comment

• nole
          CBC Senator
          • 02.10.2004
          • 231
          • Igalo

Ma dje ga nadje, iz kojeg si ga svinjca izvukao ....

Comment

Originally posted by luka.l
            Ah, taj bmw.....ja ga nazivam krmacha.....

hhehe.....Ima nas raznih

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

Ma dajte ljudi...onaj bmw je stvarno zivi ocaj,ajde zadnji deo mu i nije tako losh
              Power of dreams !!!

Comment

Working...
              X