Auto je kupljen 04.11.2009. godine i placen je 1500e, ima ugradjen cobra alarm ,cb, lummar folije, KN filter, EFI-jev lonac sa nastavkom i ove nesrecne felne koje ce te sad videti koje su ubrzo promenjene, motor je 1.1 55ks, sony cd player...
Ovako je izgledao:
Zatim je spusten napred, secene su opruge 2kruga

U medjuvremenu su pale druge felne>

Radjena je limarija, zadnje solje, po koja rupa na patosu, zasticen je od dole body-jem 930, varovi i spojevi sa 999
Uradjen je motor nedelju dana posle kupovine, jel je bio za vecna lovista...Cubi je radio blok, izasao je na 3.specijalu, KS klipovi i karike i jos brdo sitnica kojih vise ni ne mogu da se setim
Dolaze na red i druge gume, Goodyear GT2 165/65/13 i caure od 3cm nazad

Stavljen novi tip stakala na vrata...
Posle duzeg vremena ofarbane felne (ko ne zna u pitanju je ats classic 5.5j)

Zatim izvadjen je motor i komplet instalacija, motorni prostor u spricgitu...

Inace u ovoj tegli stoje svi srafovi koje smo odvrnuli, u antirostu, meni mnogo bilo zanimljivo da gledam kako izlaze baloncici :lol:
zatim:

i napokon posle svih radova to izgleda ovako:

Stize novi set felni u moje vlasnistvo...
U pitanju su ALPINE 6.5J ET6...

Trenutno se ne radi nista na autu ceka sledece leto da padne farbanje celokupnog auta, i da se prosire rubovi da bi mogle da se "uglave" alpine
Ovako je izgledao:

Zatim je spusten napred, secene su opruge 2kruga

U medjuvremenu su pale druge felne>

Radjena je limarija, zadnje solje, po koja rupa na patosu, zasticen je od dole body-jem 930, varovi i spojevi sa 999
Uradjen je motor nedelju dana posle kupovine, jel je bio za vecna lovista...Cubi je radio blok, izasao je na 3.specijalu, KS klipovi i karike i jos brdo sitnica kojih vise ni ne mogu da se setim
Dolaze na red i druge gume, Goodyear GT2 165/65/13 i caure od 3cm nazad

Stavljen novi tip stakala na vrata...
Posle duzeg vremena ofarbane felne (ko ne zna u pitanju je ats classic 5.5j)

Zatim izvadjen je motor i komplet instalacija, motorni prostor u spricgitu...

Inace u ovoj tegli stoje svi srafovi koje smo odvrnuli, u antirostu, meni mnogo bilo zanimljivo da gledam kako izlaze baloncici :lol:
zatim:

i napokon posle svih radova to izgleda ovako:

Stize novi set felni u moje vlasnistvo...
U pitanju su ALPINE 6.5J ET6...

Trenutno se ne radi nista na autu ceka sledece leto da padne farbanje celokupnog auta, i da se prosire rubovi da bi mogle da se "uglave" alpine

Comment